Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: Rekordhøy smitte i Spania – men stabile tall for Málaga

Covid-19: Rekordhøy smitte i Spania – men stabile tall for Málaga

Med samlet 55.000 nye smittede over den siste tre dagers langhelgen, settes det en ny lei rekord. Med 15-20.000 nye smittede om dagen og den stigende mengden sykehusinnleggelser over hele landet, har smitten i Spania nå nådd samme styrke som i vår. Med nesten 3.000 innleggelser i Andalucía, begynner helsevesenet også her å komme under press. Det er allikevel ikke tilfellet i Málaga-provinsen. Det daglige smittetallet er steget en anelse til cirka 300, men mengden av pasienter på provinsens sykehus ligger stabilt på mellom 200-250 – hvorav 40 er til intensiv behandling. 

Alle institusjoner i Spania er bekymret for utviklingen, men hverken Junta de Andalucía eller sentralregjeringen i Madrid akter å ta nye tiltak før den 9. november, for å kunne vurdere resultatet av de siste restriksjonene som trådte i kraft for en ukes tid siden.  

(Kilde: dagbladene Diario Sur og MálagaHoy)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.