Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: Nye restriksjoner på vei – ingen ny lockdown

Covid-19: Nye restriksjoner på vei – ingen ny lockdown

Presidenten for Junta de Andalucía, Juanma Moreno, vil på mandag annonsere nye restriksjoner for å begrense Covid-19 smitten. Restriksjonene kan bety redusering av mobilitet, men en ny lockdown slik som vi så i vår er utelukket i første omgang. I mellomtiden har det andalusiske helsevesenet omstrukturert seg og forberedt seg på å kunne ta imot 4.500 pasienter. I dag ligger samlet cirka 3.000 pasienter innlagt med Covid-19 smitte fordelt over hele Andalucía. 

Samme meldingen kommer fra den spanske helseministeren, Salvador Illa. I neste uke vil hans departement vurdere effekten av de siste restriksjonene. Helseministeren utelukker ikke nye, strammere restriksjoner, men forsikrer at lockdown er absolutt siste utvei og kommer bare på tale hvis smittetallene fortsatt stiger voldsomt i de neste par ukene. 

(Kilde: Dagbladene El País og Diario SUR)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.