Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: Ny smitterekord i Málaga

Covid-19: Ny smitterekord i Málaga

Med 326 nye smittetilfeller på 24 timer setter Málagaprovinsen torsdag en trist rekord. Det er det høyeste smittetallet som er registrert i provinsen siden Coronakrisens utbrudd i midten av mars. Til tross for de høye smittetallene, står situasjonen i sterk kontrast til scenarioet vi opplevde i mars og april måned. Málagaprovinsens sykehus håndterer nemlig fint mengden av innleggelser med pasienter med Covid-19 smitte. Mengden stiger bare ganske svakt og ligger i dag på 147 pasienter, med 19 på intensiv behandling. 

Coronasmitten spres raskest i Madrid. Derimot er smittetallene blitt stabilisert i Catalonia og Baskerlandet, mens tallet er fallende i Aragón. For ganske få uker siden bekymret smitten mest i nettopp disse tre regionene.  

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.