Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: laveste smittetall siden i sommer

Covid-19: laveste smittetall siden i sommer

Flere steder i Europa stiger Covid-19 smitten, og det er bekymring for at en fjerde smittebølge er på vei. Bekymringen kan også merkes i Spania, selv om smittetallene her ser bedre ut – spesielt i Málaga-provinsen. Med kun 84 nye smittede tirsdag, er det i dag bare 86 per 100 000 innbygger som er registrert smittet. Det er det laveste tallet siden i sommer. Den gode utviklingen avspeiles også i antall sykehusinnleggelser. I Málaga-provinsen er det nå bare 34 pasienter i intensiv behandling for Covid-19 smitte.

I dag, onsdag, gjenopptar helsevesenet vaksineringen med vaksinen fra AstraZeneca. Etter den ufrivillige pausen, har man nå cirka én million doser på lager fordelt over hele landet. Myndighetene har besluttet å gi vaksinen til innbyggere opp til 65 år og ikke, som først vedtatt, til folk som maksimalt har fylt 55. I hele Spania er man fortsatt i gang med å vaksinere de eldste innbyggerne på 80 pluss.

(Kilde: Diario SUR og MálagaHoy)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.