Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: fortsatt lave smittetall på Costa del Sol

Covid-19: fortsatt lave smittetall på Costa del Sol

Málaga-provinsen antas for alvor å ha stabilisert de daglige Covid-19 smittetallene. I de siste 24 timene (tirsdag) har 205 innbyggere blitt smittet. Tallet illustrerer utviklingen og smitteomfanget i de siste ukene. Det er også viktig å merke at det daglig ofte erklæres flere som har blitt bra, enn nye smittede. Fordelt over alle Málaga-provinsens sykehus ligger det nå 191 pasienter innlagt med viruset – 27 på intensiv behandling.

Utviklingen på Costa del Sol står dessverre i sterk kontrast til situasjonen i det øvrige Andalucía og Spania som helhet. Generelt er smittetallene for høye som f.eks. i Sevilla, Granada og Córdoba, hvor Junta de Andalucía i løpet av helgen vil annonsere nye restriksjoner. Det forventes at den spanske sentralregjeringen i løpet av få dager vil anbefale landets regioner at samtlige restauranter skal lukke kl. 22.00, slik som allerede er tilfellet i flere andre EU-land.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.