Månedsmagasinet på Costa del Sol
Costa del Sol lukker bygrensene

Málaga og syv andre kommuner på Costa del Sol lukket fra tirsdag bygrensene. Beslutningen kommer som følge av utviklingen i Covid-19 smitten og Junta de Andalucías nye retningslinjer som påbyr alle kommuner med mer enn 500 nye smittede pr. 100.000 innbyggere innen de siste 14 dagene å lukke bygrensene. I tillegg til Málaga kommune må Benálmadena, Rincón de la Victoria, Mijas, Fuengirola, Estepona, Cártama og Marbella lukke for all inn- og utkjørsel. Forbudet gjelder alle innbyggere, med mindre man har et dokumentert ærend som f.eks. legebesøk eller jobb. Forbudet vil gjelde i minst 14 dager fremover.

Det er ikke første gang Junta de Andalucía beordrer lukking av bygrensene. Det skjedde også i oktober, da man med suksess fikk redusert mobiliteten og dermed redusert Covid-19 smitten markant. Av samme årsak har man nettopp også redusert forsamlingsforbudet til fire personer.

(Kilde: Dagbladet Diario SUR)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.