Månedsmagasinet på Costa del Sol
Blodmangel på Costa del Sol

Málagaprovinsens sykehus mangler nok en gang blod. Derfor oppfordres Costa del Sols blodgivere til å komme til deres vanlige blodbank for å gi blod. Nye blodgivere er naturligvis også velkomne. Man skal bare være fylt 18 år og veie minst 50 kg. Det er første gang i år at helsevesenet mangler blod. Man forsøker å alltid ha en reserve på 1.500 poser blod – særlig i perioden omkring jul og nyttår, som dessverre har tradisjonen med mange trafikkulykker. Blodbanken har daglig bruk for 250 poser blod for å bevare sin reserve og det har de siste par månedene dessverre ikke vært mulig. 

Blodbankens mobile enhet kommer nå igjen på gaten og flere lokale blodbanker utvider åpningstiden. På www.donantesmalaga.org kan du finne din lokale blodbank og også se  når den mobile blodbanken kommer til din by.

(Kilde: Dagbladet MálagaHoy)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.