Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds corner: Vi ser framover, oppover og er alltid optimister

Arilds corner: Vi ser framover, oppover og er alltid optimister

Del

Det har skjedd, og det skjer mye rart i og rundt Málaga CF. Bildet endrer seg fra dag til dag. Fra dype daler til høye tinder. Optimisme og pessimisme. Men. Alt dette får andre ta seg av. Vi stiller oss undrene og spør: Hva skal Málaga og Málaga CF med en sjeik? Hva skal en sjeik med Málaga CF?


Vi skal ikke bli historieløse. Sjeiken kjøpte en skakkjørt klubb med stor gjeld og mange forpliktelser. Han investerte i klubben og fikk laget opp blant de fire beste i den øverste spanske serien, La Primera. Og dermed til Champions League. De lykkes nesten i å komme til finalen.Samtidig ble det lovet gull og grønne skoger på mange områder.

Alle var glade og fornøyde, men så kom krisen, brutte løfter, og sjeiken mistet mye av interessen og engasjementet. Fortsettelsen kjenner vel de fleste.Nå skal alt bli mye bedreHørt den før? Vel, vel… Vi som er supportere – «malaguistas» – og mange andre ser allerede fram til sesongen 2020/2021. Vi snur bladet og begynner på et nytt kapittel for Málaga CF. Våre helter spiller i La Segunda – andredivisjon. De møter nye og gamle kjente lag og spillere.

Medlemmer av «Pena Oso Polar», venner og besøkende stiller på La Rosaleda og heier på heltene sammen med tusenvis av andre entusiaster.

Det har kommet nye helter i rekkene som får sin velfortjente hyllest. Nye favoritter skapes. Matcher vinnes og tapes. Spenningen i hver match, hjemme og borte, følges for hvert spark, hvert mål og hvert poeng. Tabellen følges nøye og er gjenstand for dype vurderinger. Det blir opp og nedturer. Optimisme og pessimisme, store høyder og dype daler, ros og kritikk om hverandre. Og alle lever i håpet og troen på opprykk!

Málaga – en toppklubb på nytt

Roma ble ikke bygget på en dag. Å få orden på Málaga CF vil ta tid. Alle krefter må mobiliseres og jobbe hardt for at Málagas stolthet igjen skal skinne i spansk og europeisk fotball. Nye kapitler skal skrives og nye resultater skapes. Opplevelser skal engasjere og motivere til å følge heltene videre. Alle ønsker Malaga CF alt vel og lykke til videre i fotballverdenen.

Av Arild Kristiansen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.