Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arbeidet begynner på Málagas luksuriøse kjempemarina

Arbeidet begynner på Málagas luksuriøse kjempemarina

Málaga vil fremstille seg som en luksusturistdestinasjon og styrke lokaløkonomien med inntekter og jobber i den lukrative lystbåtindustrien. Byen søker nye forretningsmuligheter og benytter dens privilegerte posisjonen med 100 km andalusisk kystlinje, cruiseskiphavnens gode rykte og byens luksusforretninger som trekkplaster. 

Arbeidet er nå i gang med Málagas kjempeyacht marina, et byggeprosjekt som er anslått til 11 millioner euro. Prosjektet, som gjennomføres av havnemyndighetene under Plan Especial del Puerto de Málaga, inkluderer et dokkeområde for store luksus yachter og en lystbåthavn som vil ha plass til 500-600 båter, i tillegg til havnetjenester, seilerskole, restauranter, rekreasjonsanlegg m.m.  Kjempeyachthavnen vil ha plass til 31 båter på opp til 180 meter, og vil tilby vann, elektrisitet og Wi-Fi.

Den nye marinaen forventes å bringe 100 millioner euro til lokaløkonomien og skape 800 jobber. Den første delen av prosjektet, som inkluderer to moloer, har allerede begynt.

(Kilde: Andalucía Today)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.