Månedsmagasinet på Costa del Sol
AnyTech365 presenterer ATP-tennis på Solkysten

AnyTech365 presenterer ATP-tennis på Solkysten

Sportsinteresserte er ikke i tvil om at månedens tennisturnering er en kjempebegivenhet som vil tiltrekke noen av de beste tennisspillere til den spanske solkysten.  

Under normale omstendigheter er tilskuerplassene på tennisanlegget i Puente Romano fylt med tusenvis av forventningsfulle tennisentusiaster som kan vitner intense dueller på grusbanene, med rå slag og nervepirrende breakpoints. Publikums klappsalver som vanligvis kan høres ned til badegjestene på stranden, blir i år begrenset på grunn av Koronarestriksjonene. 

Arrangementet skjer iallfall på den positive siden. Det blir riktignok et begrenset antall tilskuere som kan se på noe av det beste tennisspillet i verden med en litt annerledes stemning. Heldigvis kan alle tennisinteresserte stadig følge med, siden ikke mindre enn 60 TV-kanaler og 6000 streaming-nettsider vil dekke kampene live.                

2 ukers topp tennis venter 

AnyTech365 Andalucía Open er en profesjonell tennisturnering som finner sted under åpen himmel blant palmetrærne på grusbanene i Puente Romano Tennis Club i Marbella. 

Den populære tennisklubben som Björn Borg stiftet i 1979, har vært besøkt av store tennisstjerner som Boris Becker og John McEnroe. Begge disse oppnådde den prestisjefylte 1. plass på verdensranglisten i løpet av deres karrierer. 

Denne måneden blir nok en gang noen av verdens største tennisstjerner tatt godt imot, da det er tid for den 4. utgaven av AnyTech365 Andalucía Open – denne gang i en forbedret og mer prestisjefylt versjon. Det bys velkommen til ikke bare én, men to hele uker med profesjonell tennis, hvor det ikke skal kunne settes en finger på hverken underholdningsverdi eller spillerkvalitet. 

Challenger 80 turneringen begynner på lørdag 27. mars og varer frem til søndag 4. april. Deretter lyder startskuddet til den populære ATP 250 turnering som varer til og med søndag 11. april. Tilskuere vil ha adgang fra torsdag 1. april til og med avslutningen av turneringen. 

I begge turneringene er det registrert 16 lag til Main Draw i dobbeltturneringerne. I Challenger 80 turneringen deltar 32 spillere i Main Draw i single, mens ATP 250 har 28 spillere registrert.   

AnyTech365 Andalucía Open i Marbella er en blant fire ATP Tour turneringer i Spania, sammen med Madrid, Barcelona og Mallorca. 

Beskyttet spillerboble 

I forbindelse med AnyTech365 Andalucía Open er det opprettet en COVID-19 protokoll i samarbeid med ATP og helsemyndighetene for å minimere smitterisikoen. Turneringslederen, Ronnie Leitgeb, forteller at alle forholdsreglene i forbindelse med COVID-19 tas meget seriøst. 

Spillerne blir derfor som i fjor innlosjert på hotellet Puente Romano Beach Resort som ligger bare noen få minutters gåvei fra tennisanlegget. Her vil de være i deres egen boble så de kan føle seg sikre under turneringen, og unngå unødvendig kontakt med tilskuere og andre enn hotellpersonale. Spillerne har adgang til alle nødvendige fasiliteter og behøver derfor ikke å forlate området.  

Stolt hovedsponsor

For andre året på rad er IT-virksomheten AnyTech365 hovedsponsor for den populære tennisturneringen, og det er ingen tilfeldighet. Den danske direktøren for AnyTech365, Janus Rægaard Nielsen, er bosatt i Marbella og har bodd i byen de siste 20 årene. Han er stolt av å kunne være med å gjøre en forskjell for byen ved å holde en av Andalucías største sportsbegivenheter gjennom tidene. 

”Én av grunnene til at jeg ble med på dette er at jeg vil se turneringen vokse, og dermed skape positiv oppmerksomhet rundt Marbella. Byen trenger til å bli satt på verdenskartet igjen. Marbella har så mye å tilby, og jeg synes ikke at vi skal være tilfredse med ikke å være aller best,” sier IT-gründeren Janus R. Nielsen som selv har en stor lidenskap for sport.      

Hadde den sportsentusiastiske direktøren ikke hatt det så travelt med å være gründer, ville han brukt tiden sin på å arrangere sportsarrangementer. Den største virksomheten han har skapt er AnyTech365 som blant annet har kontor i Marbella og Torremolinos. De ca. 400 medarbeiderne hjelper privatpersoner og små bedrifter med IT hjelp og support på mer enn 15 språk.   


ATP-tennis:

ATP står for Association of Tennis Professionals og ble dannet i 1972 for å beskytte tennisspillernes interesser. ATP har siden 1990 administrert ATP Tour som er den beste turneringsserien for mannlige tennisspillere. I 2009 ble ATP Tour omdøpt til ATP World Tour. Den består av en rekke forskjellige turneringer, hvor spillerne tjener opp poeng avhengig av hvor prestisjefull turneringen er. Disse poengene teller på den samlede ATP-verdensranglisten.     

Billettsalg:

Man kan kjøpe billetter gjennom AnyTech365s hjemmeside: https://anytech365.com/tennis-tournament/

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.