Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kanskje ny regjering innen nyttår · Populære julelunsjer · Stor pris til «Sabor a Málaga»

Kanskje ny regjering innen nyttår · Populære julelunsjer · Stor pris til «Sabor a Málaga»

Kanskje ny regjering innen nyttår

Det forhandles for fullt i det spanske parlamentet i disse dager. Sosialistpartiet med Pedro Sánchez i spissen gjør tilsynelatende alt for å få den nye regjeringen på plass innen nyttår. 30. desember samles det nye parlament og det er ventet at Pedro Sánchez allerede da vil legge frem sitt kandidatur for avstemning. Kandidaturet hans innebærer en toparti-regjering med Podemos. Det er også klart hvilke av de mindre partiene som vil støtte det nye regjeringsforslaget, men det hele kommer an på ERCs mandater. PSOE har de siste par ukene forhandlet intenst med det katalanske uavhengighetspartiet – på godt og vondt – og alle venter på resultatet. Dersom Pedro Sánchez ikke får samlet et absolutt flertall ved den kommende parlamentssamlingen og avstemningen, kan han nøye seg med et lite flertall for å bli statsminister. Det blir i så fall på nyåret.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Populære julelunsjer

julefrokost 
Det er ikke bare vi skandinaver som elsker julelunsj. Det gjør også spanjolene.
I Málaga og de øvrige byene på Costa del Sol er det vanskelig å få et bord på restaurantene i disse dager. Forbrukerorganisasjonene har regnet seg frem til at spanjolene i gjennomsnitt bruker 79 euro på årets julelunsjer, noe som er fem prosent mer enn i fjor. I motsetning til i Skandinavia har ikke spanjolene noen spesielle tradisjoner når det gjelder julenissen. Men spise og skåle gjør man i stor stil…
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Stor pris til «Sabor a Málaga»

sabor a malaga 2019 
Det er ikke bare Málagas gastronomi som markedsføres under merket «Sabor a Málaga». Det gjør også byen og destinasjonen. Hele «Sabor a Málaga»-kampanjen er utarbeidet og gjennomført på en så profesjonell måte at den spanske reklamebransjen nettopp har tildelt Málaga fylkeskommune prisen for årets beste kampanje. Under den prestisjefylte prisutdelingen «Gala Luxury Awards» i Madrid la man vekt på kampanjens evne til å skape et nytt brand på rekordtid, som samtidig «selger» flere produkter, henvender seg til hele befolkningen og oppleves luksuriøs. «Sabor a Málaga» ble utviklet av Málaga fylkeskommune for et par år siden for å markedsføre provinsens gastronomi som vin, ost, skinke, mandler, olivenolje osv.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.