Månedsmagasinet på Costa del Sol
Soul Marbella – Moderne hjem med hjerte og sjel

Soul Marbella - Moderne hjem med hjerte og sjel

Soul Marbella er mer enn et nytt boligprosjekt; det er et nøye planlagt fellesskap med fem faser på 120.000 m2 land, som er omgitt av golfbanene på Santa Clara, på den østlige siden av Marbella.
 
Soul Marbella ligger omkranset av det grønne området på Santa Clara-golfbanen med fjellkjeder på den ene siden og Middelhavet på den andre siden, og urbanisasjonen ligger på en lav stigning tett ved stranden, hvilket gir en imponerende utsikt. Skjønt høyden ikke er drastisk, er det nok til å gi fantastiske utsikter over det omkringliggende området.
 
Dette er rammen for et eksklusivt nytt fellesskap av luksuriøse livsstils hus som utvikles i fem faser, hvorav den første ble lansert i sommer. Den første delen av urbanisasjonen er 42 moderne hjem, som har en sydvestlig utsikt og kalles Sunset etter aftenhimmelen, som vil være synlig fra de forskjellige eiendommene i komplekset.
 
Disse inkluderer 28 luksuriøse leiligheter, 12 tomannsboliger og to frittstående hus. Med muligheter for tre og fire soverom og boligarealer som starter fra 170 m2 er disse romslige, luksuriøse og moderne boliger, som kommer med markedsledende tekniske, estetiske og energibesparende spesifikasjoner, som ikke bare tilbyr komfort og stil, men også et sunt boligmiljø.
 
Innenfor dette sikre inngjerdete boligområdet, som er beliggende kun et par hundre meter fra noen av de beste strendene i Marbella, vil det være omfattende resort-fasiliteter, som fem svømmebasseng, inklusive en infinity-pool, som utgjør en del av et fritidsområde med treningssenter og spa – alle nyter en vestlig utsikt. Når det står ferdig vil Soul Marbella også ha coworking-fasiliteter og en hage, en kaffebar og concierge-tjenester på stedet.
 

Soul Marbella Sunset

Soul Marbella Sunset er designet med rene, hvite linjer supplert med naturlige materialer og plassert i frodige grønne omgivelser. Det er et av de fineste eksemplene på smakfull moderne arkitektonisk design, takket være den omhu og oppmerksomhet som inngår i prosjektets proporsjoner, orientering og detaljer. Det ytre designet er rettvinklet, men aldri stivt, og har fått inspirasjon til dets detaljer fra tidlig moderne arkitektonisk design.
 
Komplekset består av fem faser; tre som er designet av Gonzalez & Jacobson og to av Manuel Burgos. Den første fasen, Sunset, er Gonzalez & Jacobsons kreasjon, som har vært i stand til å fange det konseptet som er Aedas Homes visjon. Sistnevnte krevde opprettelse av nye luksuriøse hjem med vekt på det 21. århundres komfort, stil, fasiliteter og bærekraft. Kort sagt, moderne hjem som får mest ut av det klimaet, den utsikten og de livsstils mulighetene som står til rådighet i Marbella, og især denne privilegerte beliggenheten i Santa Clara.
 
Resultatet er et tilbud av villaer og leiligheter som utstråler en visuell harmoni og sofistikert utforming, samt kvalitetsmaterialer og konstruksjon som er kvalifisert til den høyeste energisertifisering. Ønsket om å skape en bærekraftig utvikling supplerer designet og forbedrer livsstilaspektet ved Soul Marbella Sunset ytterligere. ”Det var ingen som tvang oss til å foreta de betydelige investeringene som var nødvendige for å heve prosjektet over Marbella-normen til BREEAM-standarder, men vi har valgt det med fullt engasjement,” sier Álvaro Marcos Cancio, direktør for prosjektet.

Resort-livsstil

”Det som gjør Soul Marbella spesielt er begrepet resort-livsstil,” sier Álvaro og fortsetter: «Det begynner med boligenes kvalitet, design, layout og bekvemmeligheter samt deres finish og detaljer. Deretter er det felles elementene, som den inngjerdete sikkerheten, vakkert anlagte omgivelser og minimal intern trafikk, og endelig livsstilfasilitetene, som de spektakulære pool-dekkene, concierge-tjenester, coworking-senter og et fritidsområde med spa og fitnessenter av høyeste kvalitet, som deler den samme spektakulære utsikten som det luksuriøse dekket som omgir det store infinity-bassenget.”
 
I overensstemmelse med dette tilbyr Soul Marbella en rekke eiendomstyper og – størrelser, som er designet for å gi et så bredt utvalg av livsstilmuligheter som mulig. Dette er allerede synlig i Sunset, som er oppdelt i tre eiendomstyper: leiligheter, villaer og tomannsboliger. Alle deler den samme standarden for kvalitetsdesign og materialer så vel som utsikter mot Marbella og ned til Gibraltar. ”Naturlig lys og utsikt finnes i alle oppholdsrom og soverom,” tilføyer Álvaro, hvis stilfulle kontor og kundemottak på stedet er en avspeiling av hva eierne kan forvente med hensyn til design, materialer og finish.
 
Det er snakk om romslige interiører på åpent plan med en rekke mulige layoutinnstillinger, alle utstyrt med den nyeste innebygde belysningen, termisk og lydisolering, porselen i stort format og avanserte hjemmeautomatiseringssystemer, samt store panoramaterrasser, moderne høyt spesialiserte kjøkken og stilfulle bad. Villaene har sine egne hager og svømmebasseng, mens leilighetene drar fordel av større høyde for å gi virkelig imponerende utsikt over omgivelsene.
 
”Soul Marbella er luksusliv i det 21. århundre, så konseptet med vakkert innredede, tilpassede og ferdige boliger sammenfattes i et tilbud som også tar hensyn til fritidsfasiliteter, helseaspekt, fellesliv og jobbfasiliteter på stedet. Å være omgitt av alt det som Marbella tilbyr, men samtidig ha din egen livsstilsresort hjemme.”
 
Tlf.: 951 560 281
Calle Green, Marbella
 
Advertorial
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.