Månedsmagasinet på Costa del Sol
Invester smartere med BinckBank i Marbella

Invester smartere med BinckBank i Marbella

BinckBank er markedsledende i Nederland og Belgia med over 860 000 kunder. Det er også en av Europas ledende banker for private investorer. Tusenvis av nye investorer blir hvert år referert av fornøyde BinckBank-kunder. BinckBank har gjentatte ganger blitt utnevnt* til ledende innen tjenester og plattformer, konkurransedyktige priser og utmerket kvalitet. Som en del av Saxo Bank tilbyr BinckBank sine kunder tilgang til en bransjeledende online handelsplattform. Den er sikker, tilgjengelig på ditt eget språk (du kan velge mellom 28 språk), og den er tilgjengelig via stasjonære og bærbare datamaskiner så vel som mobile enheter. BinckBank og Saxo Bank har 46 års kombinert online erfaring med kjøpere og investorer. Saxo Bank er anerkjent for sin banebrytende, økonomiske teknologi og BinckBank er kjent for sin kundeservice, markedskunnskap og diskresjon.
 
Å investere med BinckBank gir deg friheten til å ta dine egne investeringsbeslutninger. Du drar nytte av støtte fra en erfaren og dedikert kundeserviceavdeling som kan tilby skreddersydde løsninger og personlig hjelp. Kunder stoler på at BinckBank er en smart investeringspartner, som leverer førsteklasses service og support.
 
BinckBank-teamet i Spania tilbyr en betydelig investeringskompetanse og har lang erfaring. Medlemmene er erfarne og profesjonelle. De har en merittliste som strekker seg flere år tilbake, noe som gjør dem kvalifiserte til å svare på spørsmål og hjelpe deg med å utvikle din investeringsstrategi. Det spanske kontoret og Investment Academy ligger i Marbella, men de ansatte tilbyr full støtte til kunder i hele Spania og Portugal, hvor det jevnlig arrangeres seminarer og de er tilgjengelige for personlig konsultasjon.
 
BinckBank jobber for at hver kunde skal kunne oppnå sine mål og ha kontroll over sin egen økonomi. Filosofien bak BinckBank Investment Academy er enkel: En investor som forstår investeringene sine kan se hvordan dette gjenspeiles i avkastningen. BinckBanks Investment Academy i Marbella er stedet hvor kunder kan møte eksperter og motta personlig hjelp og støtte. BinckBank Investment Academy arrangerer også flere ulike seminarer og arrangementer i løpet av året. Hensikten med disse arrangementene er å utdanne investorer og inspirere både nye investorer og erfarne kjøpere. Kaspar Huijsman, leder for BinckBank Spania, forklarer: «Alle investorer behøver hjelp, enten de er nybegynnere eller har mange års erfaring. Hos BinckBank tilbyr vi våre kunder gratis støtte slik at de kan lære seg å forstå investeringene sine og utvikle en bærekraftig strategi».
BinckBank har allerede 13 års erfaring med å hjelpe nederlandske kunder som setter pris på muligheten til å kunne besøke Investment Academy når som helst for en kaffe og en prat, uten å måtte gjøre en avtale på forhånd. BinckBank tilbyr ikke investeringsrådgivning.
 
 
Mer informasjon om BinckBank Spanias seminarer: www.binckbank.com/seminars
 
Handel med investeringsprodukter innebærer alltid en risiko. Verdien på investeringen kan øke eller reduseres, og du kan få mindre tilbake enn investeringen.
For mer informasjon, kontakt BinckBank Spania:
Tlf.: +34 951 56 56 56
E-post: info@binckbank.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.