Månedsmagasinet på Costa del Sol
The White House – unike løsninger med personlig preg

The White House – unike løsninger med personlig preg

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
The White House, på The Golden Mile i Marbella, er innrednings- og designbutikken når du søker skreddersydde, unike, tidløse og elegante løsninger for ditt hjem, formgitt med personlig preg og en stor porsjon kjærlighet. Eieren Christina White, med mer enn 21 års erfaring i bransjen, brenner for å levere vakre miljøer som strekker seg ut over det ordinære.
”Hos The White House er vi stolte over å ikke ha en ’house style’, i stedet for er det kunden, huset og arkitekturen som inspirerer oss. Det er stimulerende å en dag jobbe med f.eks. et hus i total minimalistisk stil, for å neste dag jobbe med en hacienda i tradisjonell stil. Dette gjør arbeidet både spennende, kreativt og gøy”, forklarer Christina White, som elsker å inspireres av kundens unike stil, samtidig som hun med sin profesjonalitet gjerne også inspirerer kunden til nye innredningsideer, og får hun legge til litt glamour i designen blir hun ekstra glad.
”For oss er innredning ikke bare en jobb – det er en livsstil som også gjør oss lykkelige”, sier Christina White med et stort smil.
 
Christina White forlot Sverige da hun var 19 år, og hun har jobbet i Los Angeles, Madrid og Berlin før hun slo seg ned i Marbella. Hun snakker norsk, svensk, tysk, engelsk og spansk. Hennes kollega Lovisa Johansson forlot også Sverige i tidlig alder for å reise utenlands. Hun er utdannet innredningsarkitekt fra Istituto Europeo di Design i Madrid 2004. Siden 2012 jobber hun med Christina White, og sammen utgjør de et formidabelt team med personlig, skreddersydd service.
 
The White House, Urb. Marbella Real, Local 19 (The Golden Mile) Marbella
+34 952 902 613 * www.whitehousemarbella.com * @whitehousemarbella

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet