Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gigantisk temapark kommer snart · Mijas ønsker status som turistby · Unicaja Banco med overskudd

Gigantisk temapark kommer snart · Mijas ønsker status som turistby · Unicaja Banco med overskudd

Gigantisk temapark kommer snart

tema park torremolinos
850 millioner euro er den nette summen investorene vil investere i den nye store temaparken i Torremolinos. Etter flere års byråkrati har investorgruppen nå fått de siste tillatelsene på plass og kan ta de første spadetakene i 2020. Deretter skal det bygges i tre år, før den gigantiske parken på 235 000 kvadratmeter står klar. Temaparken blir en kombinasjon av fornøyelsespark, kjøpesenter, restauranter, hotell og konferansesenter, og vil ligge på den store eiendommen rundt det nåværende konferansesenteret i Torremolinos. Initiativtakerne forventer 30 millioner besøkende årlig. Derfor må også adkomstveiene A-7, AP-7 og N-340 utvides i løpet av de nærmeste årene. Prosjektet blir Sør-Europas største temapark og er selvfølgelig en av de dyreste og mest ambisiøse noensinne sett på Costa del Sol.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 
 

Mijas ønsker status som turistby

mijas turistby
Det høres utrolig ut – men det er faktisk sant. I motsetning til byer som Fuengirola, Benalmádena, Torremolinos, Ronda og Nerja, har Mijas aldri fått offisiell turistbystatus av Junta de Andalucía. Det akter det nye bystyret i Mijas å endre. Et blått stempel fra Juntaen betyr nemlig blant annet større tilskudd for fremtidig promotering av byen. Mijas må gjøre visse endringer for å oppfylle noen ulike krav. Byen må blant annet øke mengden sengeplasser ved hotellene, på hosteller eller i private utleieboliger.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Unicaja Banco med overskudd

unicaja bank
Málagas gamle sparebank, som nå er børsnotert som bank, klarer seg overraskende bra. I en tid med ekstremt lave renter, og dermed lav inntjening for bankene, har Unicaja Banco nettopp oppnådd et overskudd på 153 millioner euro for årets første ni måneder, noe som utgjør 11,8 prosent mer enn i fjor. Bankens nedskjæringer av filialer begynner å gi resultater. Det samme gjør bankens salg av eiendom. I tillegg har Unicaja Banco i løpet av årene greid å avvikle mange såkalte tvilsomme lån.
 
 
 
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.