Månedsmagasinet på Costa del Sol
Flere innbrudd enn noensinne før · Massiv opprydning i byrettene · Stjerne-navn styrker Málaga CF

Flere innbrudd enn noensinne før · Massiv opprydning i byrettene · Stjerne-navn styrker Málaga CF

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Flere innbrudd enn noensinne før

Spansk politi har utstedt en advarsel, hvor de oppfordrer alle boligeiere til å være spesielt oppmerksomme på innbrudd. Vanen tro er sommeren preget av mange innbrudd, men noe tyder på at det er enda verre i år. Spansk politi ser således tydelige tegn på at flere profesjonelle gjenger med innbruddstyver fra Øst-Europa har kommet til Costa del Sol. Innbruddstyvene har bl.a. for vane å sette et lite stykke plast eller en binders i døren til de boligene de har tenkt å bryte seg inn i. Sitter den lille biten av plast eller bindersen i døren når innbruddstyvene vender tilbake til den utvalgte boligen etter et par dager får de bekreftet at døren ikke har vært åpnet, og at det dermed ikke er noen hjemme. Politiet anbefaler derfor boligeiere å etablere en form for nabohjelp, slik at en hoveddør aldri blir stående uåpnet i mer enn et par dager.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Massiv opprydning i byrettene

arkiver 
Junta de Andalucía har beordret en massiv opprydning i arkivene i Málaga-provinsens byretter. De mange byrettene mangler plass, og flere steder har man en så stor samling av arkiverte saker at Juntaen har beordret en massiv destruering av gamle, forfalte saker. Det betyr at det i løpet av de kommende ukene vil 272.000 saker bli destruert, som stammer fra 1945 og frem til 2002, og som i dag står lagret i 8.400 arkivkasser. Det er selvsagt den mest omfattende opprydningen som noensinne har blitt gjennomført.
 
 
 
{loadposition google_native} 
 
 
 

Stjerne-navn styrker Málaga CF

Shinji Okazaki 
For første gang noensinne skal en spiller fra Fjerne Østen spille for Málaga CF.
Klubben har i sin andre sesong i 2. divisjon sensasjonelt sikret seg en av Japans beste spillere gjennom tidene; den nå 33-årige forwarden Shinji Okazaki. Han kommer fra Leiceister City, som han for noen sesonger siden vant Premier League med, sammen med den danske landslagskeeperen Kasper Schmeichel.
Okazaki har representert Japan i de tre siste sluttrundene i VM, og er den tredje mest scorende for sitt land.
Han har kommet til Málaga CF i en turbulent transferperiode, hvor Málaga CF har sagt farvel til rundt et dusin spillere – noen bare på leieavtale i forrige sesong, og andre solgt. Det kommer nok til å skje mer før transfervinduet stenger natt til 2. september.
Malaga spiller i sin første kamp i divisjonen på lørdag, bortekamp mot nyopprykkede Racing Santander. Første hjemmekamp på Estadio La Rosaleda i Málaga er lørdag den 24. august kl. 18.00, mot UD Almería.
Billetter til denne kampen kan bestilles gjennom La Peña de Dinamarca, den danske supporterklubben til Málaga CF. Kontakt: Morten Møller, som treffes på 617 700 424 og
info@malaga-support.dk
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Les også

4 ting du bør oppleve i løpet av La Feria de Málaga

Neymar tilbake til La Liga?

Plácido Domingo anklages for seksuell trakassering

 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet