Månedsmagasinet på Costa del Sol

Her er våre nyttårsønsker for Málaga CF

Forventningene er høye! De to lagene som topper tabellen i La Liga 123 ved sesongslutt, rykker direkte opp i førstedivisjonen La Liga Santander. Lagene som kommer på tredje til sjette plass spiller play-off om den siste opprykksplassen. Her kan alt skje!
Og vi kan fortsette: For fra den øverste ligaen – La Liga Santander – rykker ved sesongslutt de tre nederste lagene automatisk ned, dvs. lagene som kommer på 18., 19. og 20. plass
Utover våren er det trolig disse lagene som blir de viktigste konkurrentene til Málaga CF:
– Granada CF
– Albacete BP
– RC Deportivo
– AD Alcarcón
– Cádiz CF
– CA Osasuna
– RCD Mallorca
Det kan fort bli trangt i døra, og mye kan forandre seg fram til sesongslutt i begynnelsen av juni. Gulerota er for alle at klubben, spillere, fans og oss supportere i et mulig opprykk dermed får spille mot «de store gutta» i La Liga, som for eksempel FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Sevilla og Valencia på hjemmestadion La Rosaleda i Málaga.
I tillegg kommer selvfølgelig det økonomiske med tv, sponsorer og annonseinntekter, samt flere solgte sesong-billetter, flere tilskuere, økt verdi av spillerstallen og masse prestisje.
Det blir dessuten også en rekke positive effekter for klubben og dens aktiviteter, for Málaga by, turismen, osv., osv. Totalt sett skaper alt dette optimisme og positivitet i alle ledd. Ringvirkningene er mange!

Jul, nyttår og fotball i Spania

Etter siste serierunde før jul kunne vi senke skuldrene og slappe av fra fotballen en stund. Men nå er det nytt år og full fart igjen!
For oss som er vokst opp med den engelske, heseblesende fotballen og tett med matcher i alle divisjoner gjennom hele jule- og nyttårshelgen, har årets juledager vært krevende. Det er nok bare å nevne «Boxing Day» med elleville supportere og med spenningen rundt manager Ole Gunnar Solskjær og Manchester United (spesielt for oss norske). Ikke slik i Spania, for her er fotballen velsignet stille og rolig disse dagene. Spansk fotball tar pause under høytiden og til over nyttår. Men nå er det full rulle igjen!
Ja, for det er jo kanskje noen som tenker på litt annet enn fotball under jul- og nyttårsfeiringene, til og med smågale fotballsupportere. I jula handler det for de fleste om familie, venner, kirkebesøk, sammenkomster av forskjellige slag, besøk, noen fridager og å slappe litt av. Kort og godt en pustepause for ihuga fotballentusiaster.
Så kommer nyttårsfeiringene med sine tradisjoner, nye fester og festligheter med venner og familie, god mat og drikke, raketter, sjampanje og en stille ettertanke over året som er forbi og ikke minst et ønske om alt godt i det nye året som nå er her.
Men, den siste nyttårsraketten hadde knapt sloknet og falt mot jorden, før spansk fotball var i gang på nytt. Nå tar vi sats for de kommende kampene og for resten av den lange sesongen som først avsluttes uti juni.
Vi sees til mange gode og spennende oppgjør på hjemmestadion La Rosaleda i Málaga by utover våren. Nyttårsønske for alle oss fotballsupportere er: Nytt opprykk til la Liga og spansk førstedivisjon for våre helter!

Bli medlem!

Vår offisielle Málaga-supporterklubb for nordmenn, svensker og alle andre nasjonaliteter, La Peña Oso Polar, skal øke tallet på medlemmer. Det ble vedtatt på peña´ens årsmøte i oktober sist år. Målet er 50 medlemmer, for dermed å kunne utnytte busskapasiteten bedre til og fra kampene og for å benytte flest mulig av våre faste plasser på hjemmestadion La Rosaleda i Málaga by. Alle kan bli medlem i Peña Oso Polar!
Derfor lønner deg seg å bli medlem av La Peña Oso Polar:
* Medlemskapet i Oso Polar koster bare 150 euro for resten av sesongen, – godt under prisen Málaga CF selv tar.
* Medlemmene får fri adgang til alle Málaga CFs hjemmekamper i serien.
* Medlemmene får delta på alle klubbarrangementer, for eksempel ved visning av bortekampene på restaurant Sausage Dog i havna og eventuelle fellesreiser i forbindelse med bortekamper.
* Alle medlemmer får ved alle hjemmekamper delta på samling på restaurant La Chispa, før transport fra Feriaplassen i Fuengirola til hjemmestadion La Rosaleda i Málaga og retur. Transporten koster 10 euro.
* Sist, men ikke minst, får medlemmene kjøpe årskort for sesongen 2019/2020 til sterkt reduserte priser. Det er Oso Polar som sponser medlemmer som fornyer medlemskapet.
* Dersom Málaga CF rykker opp igjen til La Liga/førstedivisjon neste sesong, betyr det at medlemmene har fri adgang til alle storkampene når lag som Barcelona, Atlético Madrid, Real Madrid, Valencia, Sevilla o.l. kommer på besøk.
Vervekampanjen avsluttes senest 1. mars eller når medlemstallet har kommet opp i 50. Vil du bli medlem, ta kontakt på: penaosopolar@gmail.com

Kontakt med La Peña Oso Polar

Vi i Peña Oso Polar arbeider hele tiden med å gjøre tilbudet til medlemmer, følgere og alle som vil være med, bedre og bedre. Vi benytter Facebook, e-post, munn- til munnmetoden, røyksignaler, etc. etc.
Det Norske Magasinet er også viktig for Oso Polar for å nå ut til flest mulig med informasjon.
Vi vet også mange søker på Google og andre søkemotorer etter informasjoner før de skal på fotballkamp med Málaga CF eller når de skal reise sydover. De kan også søke direkte på:
www.facebook.com/pena-oso-polar
E-post: penaosopolar@gmail.com
Snart har vi også på plass vår nye webside: www.penaosopolar.com
Av La Peña Oso Polar

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.