Månedsmagasinet på Costa del Sol
White Design – utsøkt stil, god kvalitet og en skandinavisk touch

White Design – utsøkt stil, god kvalitet og en skandinavisk touch

White Design Company er en engelskeid møbel- og dekorasjonsbutikk i La Cala de Mijas. Butikken åpnet for knapt 10 år siden, og har i dag et stort klientell. Skandinaver fra La Cala de Mijas og omegn utgjør den største kundegruppen, hvilket man straks forstår, når man ser den elegante skandinaviske stilen i butikken. Med sin gode beliggenhet på kysten har White Design Company det alltid travelt. Og slik har det vært fra første dag butikken åpnet.
«Vi føler at vår store suksess gjennom de 10 årene vi har vært her skyldes vår skandinaviske stil og kvalitet, samt at kundene får en personlig service. Og så holder vi prisene på et nivå som alle har råd til. Vi legger mange krefter i å finne de beste løsningene for våre kunder, og det gjelder for både store og små oppgaver», forteller Dilys, som er innehaver av butikken.
«Vi har mange kunder som kommer igjen og igjen, og vi har også flere som besøker butikken vår fordi andre har anbefalt oss. Det er et bevis på at vi er på rett spor, og det er svært tilfredsstillende og medvirker til at vi kun ønsker å yte en enda bedre service», fortsetter Dilys.
Pris og den høye graden av service er et viktig aspekt i butikkens strategi. Eksempelvis tas det ikke ekstra betaling for hjelp til design av kjøkken eller funksjonelle ideer til innredning av permanente hjem- eller ferieboliger. Dilys og hennes profesjonelle team kan ta seg av alt fra levering av en seng, sying og tilpassing av gardiner, eller en komplet møbelpakke til for eksempel ferieboliger. Kundene kan også velge å la White Design Company innrede boligen når de ikke er her. Et møte på forhånd er nok til at Dilys og teamet kan ta seg av innredningen mens boligens eiere ikke er tilstede.
«Vi har etterhvert så mange års erfaring at vi vet hva våre kunder ønsker, og det gjelder både møbler og dekorasjonsartikler til deres eget hjem eller til utleieboliger. Derfor har vi et bredt utvalg av møbler i forskjellige stilarter som ligger på et fornuftig prisnivå, og som er av god kvalitet og er svært holdbare. At våre kunder stoler så mye på oss at de lar oss innrede boligene når de ikke selv er her, er et stort privilegium som vi verdsetter høyt, fordi det viser at vårt store fokus på kundebetjening og service gir uttelling», avslutter Dilys.
 
Hos White Design Company finner man alt fra møbler og dekorasjonsartikler til soverommet, stuen, spisestuen, kjøkkenet eller hagen. For øyeblikket har butikken mange lekre hagemøbler, solsenger, lounge-sett og lamper til hagen. White Design Company ligger i La Cala de Mijas, i området Butibamba, mellom BPs bensinstasjon og apoteket. Det er parkering rett ved døren.
Se også www.whitedesignco.com for inspirasjon og ideer, eller ring på tlf.: 952 494 155 for å booke et møte.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.