Månedsmagasinet på Costa del Sol
Din Brillemann – også når solen skinner

Din Brillemann - også når solen skinner

Når du kikker innom til Unioptica på Avda. Jesús Santos Rein, møter du Claus Bentkjær og hans team av optikere og teknikere, som er klar til å hjelpe deg med synet ditt. Claus omtaler alltid seg selv som brillemann, og som han selv sier, så lager han briller til folk som har vanskeligheter med å se!

 
Sjenerer solen øynene dine, så er det kanskje aktuelt med et par solbriller fra Prada, Ray-Ban, Woow (Nytt artig dansk design), Kardashian-søstrene eller Maui Jim. UV-lyset er skadelig og tar langsomt livet av øyets linse, og det er derfor viktig å beskytte seg mot dette. – Og her kan brillemannen hjelpe deg, sånn at øynene dine er beskyttet mot det skadelige UV-lyset.
 
De super-polariserte solbrillene fra Maui-Jim er perfekte til f.eks. bil-kjøring, og til alle som oppholder seg på stranden. De super-polariserte glassene hjelper ved å redusere de skarpe refleksene og gir fantastisk kontrast selv under mindre skarp belysning. Dyrere briller, som f.eks. Prada, er refleksbehandlet for større komfort og beskyttelse.
 
Hos Uni-Optica får du rådgivning med tanke på bruk og behov, og som med alle andre briller er det viktig at brillen sitter godt og er tilpasset ditt hode – det klarer de også hos Uni-Optica.
 
Kvalitet og pris henger utvilsomt sammen. Som hovedregel kan det sies at dyrere glass har mer kontrast, beskytter mot alle solens stråler og har en større behagelighetsfaktor. I tillegg holder materialet også lenger. Mange solbriller i det billige segmentet er laget av akryl, hvor rammen ikke er så holdbar. Og er det briller som er lakkerte, er de dyrere brillene f.eks. malt opp til 8 ganger, noe som gjør at fargen holder. Men når dette er sagt, så er det et spørsmål om smak og behag, og om man foretrekker Kardashian eller Maui Jim – og ens egen investering i brillene.
 
Vår brillemann Claus selger solbriller, og han har et supert tilbud: Hvis man kjøper progressive briller (glass og ramme), får man solbriller med samme type glass med i prisen! Man får altså to par briller – for én brilles pris.
 
Solbriller handler ikke kun om mote og trender – det handler i like høy grad om å se bra ut, også når solen skinner. Kom inn til din brillemann og beskytt øynene dine. Er du i tvil om hvilken styrke du bruker, så husk at Unioptica byr som alltid på gratis SUPER SYNSPRØVE med kontroll for både grønn og grå stær.
 
Tlf. 952 199 254 – www.unioptica.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.