Månedsmagasinet på Costa del Sol
Din Brillemann – også når solen skinner

Din Brillemann - også når solen skinner

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Når du kikker innom til Unioptica på Avda. Jesús Santos Rein, møter du Claus Bentkjær og hans team av optikere og teknikere, som er klar til å hjelpe deg med synet ditt. Claus omtaler alltid seg selv som brillemann, og som han selv sier, så lager han briller til folk som har vanskeligheter med å se!

 
Sjenerer solen øynene dine, så er det kanskje aktuelt med et par solbriller fra Prada, Ray-Ban, Woow (Nytt artig dansk design), Kardashian-søstrene eller Maui Jim. UV-lyset er skadelig og tar langsomt livet av øyets linse, og det er derfor viktig å beskytte seg mot dette. – Og her kan brillemannen hjelpe deg, sånn at øynene dine er beskyttet mot det skadelige UV-lyset.
 
De super-polariserte solbrillene fra Maui-Jim er perfekte til f.eks. bil-kjøring, og til alle som oppholder seg på stranden. De super-polariserte glassene hjelper ved å redusere de skarpe refleksene og gir fantastisk kontrast selv under mindre skarp belysning. Dyrere briller, som f.eks. Prada, er refleksbehandlet for større komfort og beskyttelse.
 
Hos Uni-Optica får du rådgivning med tanke på bruk og behov, og som med alle andre briller er det viktig at brillen sitter godt og er tilpasset ditt hode – det klarer de også hos Uni-Optica.
 
Kvalitet og pris henger utvilsomt sammen. Som hovedregel kan det sies at dyrere glass har mer kontrast, beskytter mot alle solens stråler og har en større behagelighetsfaktor. I tillegg holder materialet også lenger. Mange solbriller i det billige segmentet er laget av akryl, hvor rammen ikke er så holdbar. Og er det briller som er lakkerte, er de dyrere brillene f.eks. malt opp til 8 ganger, noe som gjør at fargen holder. Men når dette er sagt, så er det et spørsmål om smak og behag, og om man foretrekker Kardashian eller Maui Jim – og ens egen investering i brillene.
 
Vår brillemann Claus selger solbriller, og han har et supert tilbud: Hvis man kjøper progressive briller (glass og ramme), får man solbriller med samme type glass med i prisen! Man får altså to par briller – for én brilles pris.
 
Solbriller handler ikke kun om mote og trender – det handler i like høy grad om å se bra ut, også når solen skinner. Kom inn til din brillemann og beskytt øynene dine. Er du i tvil om hvilken styrke du bruker, så husk at Unioptica byr som alltid på gratis SUPER SYNSPRØVE med kontroll for både grønn og grå stær.
 
Tlf. 952 199 254 – www.unioptica.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet