Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos spilte på El Paraiso Golfklubb med etterfølgende generalforsamling den 11. mars 2018

Los Vikingos spilte på El Paraiso Golfklubb med etterfølgende generalforsamling den 11. mars 2018

I noe usikkert vær stilte 40 golf spillere fra Los Vikingos for å spille på El Paraiso GC den 11. mars 2018. Banen var noe våt etter alt regnet som hadde falt i dagene før vi skulle spille, men den var i bedre forfatning enn det mange hadde regnet med. Det var løpende start fra hull 1 og 10 klokken 09:15. Da de sist startene hadde spilt 8 og 9 hull kommet regnet tilbake, og dessverre med torden vær. Banen ble derfor stengt ut i fra sikkerhetsmessige hensyn. Samtlige Los Vikingos samlet seg derfor i klubbhuset hvor den årlige generalforsamling skulle avholdes med etterfølgende lunsj. El Paraiso hadde stilt ril rådighet en del av restauranten for generalforsamlingen og lunsjen.
 
Generalforsamlingen ble avholdt hvor regnskap, beretning og innkomne forslag ble behandlet. Deretter var det valg av styre. Den sittende president Rune Falstad ønsket ikke gjenvalg hvoretter styre ble valgt i henhold til valgkomiteens innstilling.
 
Styre sammensetting etter generalforsamlingen ble derfor som følger:
 
Agnar Johansen – President valgt for 2 år.
Roy Johansen – Kasserer valgt for 2 år.
Vidar Throndsen – styremedlem valgt for 1 år.
Petter Bjerke – styremedlem var ikke på valg.
 
Etter generalforsamlingen takket den påtroppende presidenten for tilliten og takket Rune Falstad for innsatsen de seneste år. Som en påskjønnelse fikk Rune en flaske magnum rødvin og en gratis greenfee billett som El Paraiso hadde sponset.
Deretter var det tid for en nydelig lunsj som falt alle i smak. Det ble dessverre ikke noen premiering siden ikke alle hadde fått spilt 9 hull som er det minste antall hull som må være spilt for å kunne premiere vinnere. Det ble derfor trukket lodd om en del vin noe som alle synes er moro. El Paraiso hadde også gitt en gratis greenfee billett i premie, og denne ble også trukket lodd om.
 
Vi vil med dette takke El Paraiso som tilrettela for oss på en slik fin måte.

 
Agnar Johansen
Påtroppende president
Av Agnar Johansen, påtroppende president

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.