Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sjømannskirkens XIV golfturnering

Sjømannskirkens XIV golfturnering

Lørdag 10. februar klokken 10.00 gikk startskuddet for Sjømannskirkens XIV golfturnering. Mange av spillerne kom tidlig til registrering og ble møtt av stand med hovedsponsor DNB Luxembourg ved Svein Erik Lampe, kaffe og nystekte vafler fra Sjømannskirken.
 
Til tross for litt kjølige dager i forkant av turneringen, influensatid og mye vind på selve golfdagen var det 69 deltakere. Stemningen var på topp. Smilende og sporty var spillerne klare til kamp. Det viktigste er ikke å vinne, sa noen, mens andre hadde som mål å vinne trofeet eller en av de andre fine premiene.
 
Blant årets spillere var det kjente ansikter fra tidligere turneringer, men også nykommere. To deltakere hadde reist fra Norge kun for å være på Sjømannskirkens golfhelg.
På Parador Málaga Golf hadde noen av Sjømannskirkens sponsorer rigget opp stands der de delte ut produkter og firmainformasjon.
 
Tradisjonen tro, ble dagen avsluttet med lunsj, loddsalg og premieutdeling.
Vikarprest i Sjømannskirken, Sigurd Vengen, framholdt hvor viktig golfturneringen er for kirken. Han takket sponsorer, samarbeidspartnere, deltakere og frivillige for strålende innsats. Hovedsponsor DNB fikk en ekstra takk, og Svein Erik Lampe responderte med å si at kirken er viktig for nordmenn som bor eller besøker Costa del Sol.
 

Årets vinnere:

Damer kategori 1
1. Kari Duffaut
2. Wenche Narvesen
3. Unn Houge
 
Damer kategori 2
1. Guro R. Yndestad
2. Ruth Rist
3. Ellen Karin Kalsaas
 
Menn kategori 1
1. Bjørn Bjarstad
2. Erich Marthinsen
3. Torbjørn Togstad
 
Menn kategori 2
1. Gert Sanders
2. Helge Instanes
3. Roald Yndestad
 
ps DNB representant
 
Av Norrbom Marketing

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.