Månedsmagasinet på Costa del Sol
Cortidea – en verden av gardiner, tepper og “myke” innredningsartikler skaper hygge i ditt hjem.

Cortidea – en verden av gardiner, tepper og “myke” innredningsartikler skaper hygge i ditt hjem.

Den 1. februar 1990, landet en ung mann ved navn Henrik Stæhr Jørgensen i Málagas lufthavn. Klar til et nytt eventyr, klar til å jobbe, klar til å nyte Costa del Sol. Etter noen år innenfor gardinbransjen i Danmark var Henrik nemlig tilbudt jobb hos Interieur Danesa, som fagmann innen gardiner, persienner m.m. Siden den gang har Costa del Sol og Fuengirola dannet rammen om Henriks liv, profesjonelt så vel som privat. I 1995 skulle det skje noe mer, og Henrik tok sjansen og startet for seg selv med butikken Cortidea, som i de siste 23 årene har vært blant de ledende gardin- og design forretningene i Málaga provinsen. – Og hvis Henrik hadde hatt lov, kunne han fortelle mange historier om de hjemmene som gjennom årene har fått kvalitetsgardiner fra Cortidea. Men akkurat som i andre bransjer er diskresjon også en dyd av nødvendighet innenfor gardinbransjen.
 
Etter mer enn 20 år i Centro Idea rykket Henrik opp gardinstengene i 2016 og flyttet 500 meter ned i Mijas-veien til Edificio Cortijo del Agua. Henrik Stæhr Jørgensen hadde lenge lett etter noen større og mer synlige lokaler, og da muligheten for et stort lokale med utstillingsfasade og plass til systuen dukket opp, slo han til. Så nå er det hele samlet, det er gode parkeringsplasser, og i det nye og større show-rommet er Henrik og hans profesjonelle personale klar til å hjelpe deg med ditt valg av gardiner. Det er full fart hos Cortidea, så en av planene for i år er å få utvidet personalet, så Henrik kan holde tritt med etterspørselen.
 
Som i andre bransjer er gardiner og persienner, puter, tepper og andre ”myke” innredningsgjenstander også underlagt endringer i mote og tendenser, og spesielt i forretninger på et så høyt nivå som Cortidea er det nødvendig å følge med, vite hva som rører seg, orientere seg om de siste nye mønstre, materialer, farger, folder m.m. – Og det gjør Henrik og hans team med stor profesjonalisme. Representanter for de store fabrikantene og internasjonale designerhus besøker jevnlig show-rommet, det hentes inspirasjon på nettet, og det er hvert år store messer rundt om i verden, hvor det blir hentet inspirasjon til butikkens sortiment.
 
Fargene og stilen for i år er retro-aktig, med inspirasjon hentet fra 50- og 60-årene. En tendens som også ses innenfor møbel- og dekorasjonsartikler, slik at alt passer sammen, og Cortidea er med på de siste nye mote-tendensene. Cortidea jobber med en rekke anerkjente produsenter, som alltid forsøker å møte kundens behov med entusiasme. Blant annet har de en rekke produkter i tidløs design fra B & M fabrics, en belgisk produsent med materialer av høy kvalitet, samt produkter med naturlige stoffer fra «Yutes».
 
Cortidea har gjennom alle årene spesialisert seg på kvalitetsgardiner, tepper, møbeltapetsering, tapet, myke møbler og solskjerminger. Deres misjon har alltid vært å levere stilfulle, attraktive kvalitetsprodukter, og de er kjent for et stort utvalg av moderne og trendy merker innen gardin- og innredningsbransjen.
 
Cortidea tilbyr også gratis konsultasjon i ditt eget hjem, med fargeprøver, stoffprøver, persienner og kataloger fra forskjellige produsenter. Deres formål er å tilby kundene produkter av høy kvalitet, til konkurransedyktige priser og med en uvanlig god service. Og så kan du alltid finne en farge og et design som passer til dine preferanser.
 
Hos Cortidea snakkes det spansk, engelsk, tysk og skandinavisk. Du finner Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua. Åpningstidene er mandag-fredag 10.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com
 
Henrik ønsker velkommen til Cortidea.
Av Norrbom Marketing

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.