Månedsmagasinet på Costa del Sol
Et Mekka for teppe-elskere – Persiske tepper til ekstraordinær god pris

Et Mekka for teppe-elskere - Persiske tepper til ekstraordinær god pris

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Med tusenvis av tepper åpner Galeria Pazyryk Fuengirolas største salgsutstilling av orientalske tepper. Utstillingen på Hotel IPV Palace& Spa kan få selv Aladdins flygende teppe til å si: Wow!
 
Høy kvalitet og fint håndverk kjennetegner persiske tepper, og nå har du muligheten for å få et flott, håndvevd persisk teppe med opptil 75 prosent rabatt når Galeria Pazyryk holder lagersalg av persiske tepper i Fuengirola på Hotel IPV Beatriz Palace & Spa, rett ved motorveien og Castillo de Sohail.
«Teppene kommer fra et konkurssalg i Hamburg, og de skal selges videre så raskt som mulig. Derfor kan vi gi en unik pris og et godt tilbud,» forteller Hamid Jankouk som er firmaets representant i Spania, «og de holder beste kvalitet», understreker han.
«De har alle ekthetssertifikat som garanterer at teppene er håndlagde, orientalske tepper fra Persia.” Teppeverdenen er fascinerende og mangfoldig, og hver region i de teppeproduserende landene har sine egne mønstre, sine egne kulturer og sine egne knuter.
 
De bestselgende teppene er dem i størrelsen 2,5 x 1,7 meter og 2 x 3 meter. Men på denne utstillingen kan du finne tepper i alle størrelser, mønstre, farger og fra alle regioner, så det garantert finnes ett som passer til hjemmet.
 
Galeria Pazyryk har, i tillegg til butikken i Denia, også butikk på Mallorca, samt flere steder i Tyskland. Trenger du å få sendt tepper til Norge, kan du også benytte deg av deres shipping-service (vanligvis fem dagers leveringstid). Lagersalget av tepper varer fra 1. mars til 20. mars på Hotel IPV Beatriz Palace & Spa. Du er alltid velkommen til å ringe Jankouk (snakker engelsk og spansk) på telefon: 660 39 49 17 eller 952 92 20 00.
Av Galeria Pazyryk

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet