Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lamenza I Nielsen og Advokaterispania.com har fått en god start

Lamenza I Nielsen og Advokaterispania.com har fått en god start

Lamenza I Nielsen og Advokaterispania.com har fått en god start

Lill Lamenza er veldig fornøyd med kundenes tilbakemeldinger og respons, og ”den personlige utviklingen er alltid positiv når man gjør noe man tror på” sier hun, og gleder seg over at Lamenza I Nielsen har et team med dyktige profesjonelle som løser problemer for både privatpersoner og bedrifter.
 
Lill Lamenza mener også at konkurranse og valgmuligheter er til fordel for forbrukeren. Kundene trenger ikke å være bekymret – det er mange dyktige profesjonelle i Spania, og selvsagt også på Solkysten. Som et eksempel nevner Lill alle restaurantene bak postkontoret i Fuengirola. De ligger side om side, og alle gjør det bra, med fulle bord og fornøyde kunder. Du kan spise tapas på et sted og drikke kaffe på et annet, og alt avhenger av hva som kan tilbys og hvordan produktet presenteres. Både kunder og bedrifter tjener på at det finnes konkurranse.
 
Garanti, service og konkurransedyktige priser er hva Lamenza Nielsen tilbyr. Dette er grunnpilarene i deres nye firma. Å holde kundene informert er fundamentalt. Kundene må vite at de kan bytte advokatkontor, og at de selv velger hvem de vil benytte for å administrere kjøp og salg av eiendom. Det samme gjelder for testamenter og selvangivelser. Selvangivelser er den tjenesten som Lamenza Nielsen i følge eget utsagn har de mest konkurransedyktige betingelsene for, vurdert opp mot konkurrentene i markedet.
 
Etter mer enn 30 år på Solkysten, med erfaring fra bransjer som blant annet eiendomsmegling og juridisk rådgivning, har de god innsikt i behovene til skandinaver med interesser i Spania. I hovedsak er de fleste av deres kunder nordmenn. Lamenza Nielsen er en nyetablert bedrift med lang erfaring, som tilbyr nær og personlig kontakt og oppfølging.
 
Du kan kontakte dem på tlf. +34 952 638 556, eller lill@advokaterispania.com
For mer informasjon, se www.advokaterispania.com
 
Av Lamenza I Nielsen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.