Månedsmagasinet på Costa del Sol
Progressive brilleglass – det er mange muligheter!

Progressive brilleglass – det er mange muligheter!

Progressive brilleglass er helt spesielle glass som gir et perfekt syn både på nært og langt hold, og det vet Optica Laza alt om.
 
Ikke alle progressive brilleglass er like, hvorfor de bør justeres til det som de skal brukes til for hver enkelt person – livsstil, budsjett, etc., samtidig som de skal gi et behagelig og naturlig syn.
 
De fleste personer som bruker progressive briller gjør det fordi de har slitne øyne og presbyopi, noe som gjerne dukker opp i 40-45 års alderen.
 
Det finnes forskjellige typer progressive briller. Det kommer an på hvilke karakteristika av glass man velger og teknologien bak deres fremstilling, og syns-sonene kan være større eller mindre, avhengig av hva man synes er behagelig.
 
Med hjelp fra den siste nye teknologien Framefit de Zeiss og graduering i 3D med det nyeste systemet Paskal 3D, kan Optica Laza optimere de progressive glassene, og dermed kan de garantere et komfortabelt syn og synsfelt.
 
ÓPTICA LAZA, en av de ledende optikerne på Costa del Sol, har progressive glass fra de beste produsentene, Zeiss, Varilux, Rodenstock, og i denne måneden har de et spesialtilbud med “2×1 progressive glass”.
 
Optica Laza ligger i Calahonda, La Cala og Fuengirola. Tlf.: 952 935 172 – www.opticalaza.com
 
Av Optica Laza

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.