Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hvorfor juice?

Mange av oss har nedsatt fordøyelse, noe som reduserer kroppens evne til å oppta næringsstoffer fra grønnsaker og frukt. Nypresset juice går direkte i blodsirkulasjonen, og gir deg en boost av næringsstoffer etter kun noen få minutter.
Samtidig lyder anbefalingen i et av de offisielle kostrådene på at vi skal spise seks stykker frukt og grønt, tilsvarende 600 gram, hver dag. Å tygge seg gjennom så mye frukt og grønt kan være en stor utfordring for mange, og vi spiser ofte rutinemessig de samme grønnsakene og frukten hver dag. Ved å drikke juice får du en større variasjon, da du kan juice frukt og grønnsaker som du normalt ikke liker å spise hele, men hvor smaken er deilig i en juice. Slik blir det også lettere å få i seg den anbefalte daglige mengden av frukt og grønt.
 
Dessverre er den juicen som man finner i supermarkedet nesten uten næringsstoffer på grunn av pasteuriseringen, hvor juicen varmes opp til ca. 80 grader. En vesentlig del av den rå saftens vitaminer og enzymer ødelegges. Derfor blir industrielt fremstilt juice normalt tilsatt C-vitamin i ettertid, for å veie opp for noen av pasteuriseringens ulemper.
I juicemaskinen fjernes uoppløselige fiber fra grønnsaker og frukt. Selv om fiber er en viktig del av en samlet sunn kost, vil du oppleve at din kropp mye lettere tar opp alle de sunne tingene som frukt og grønnsaker inneholder, da de oppløselige delene av fiberne forblir i juicen.
Det er en stor fordel for mennesker som har vanskeligheter med å oppta disse uoppløselige fiberne i systemet. Når du inntar juicen fra alle disse grønnsakene og frukten vil det som sagt gjøre det en del lettere at oppta alle de gode vitaminene og mineralene, og din kropp kan hurtigere absorbere næringsstoffene.
 
Hvis du regelmessig drikker nypresset grønnsaksjuice, vil du etter kort tid oppleve bedre fordøyelse, forbedret energinivå, større mentalt overskudd og en generell følelse av velvære.
Den 15. september åpner Vitaminas Juice Bar med friske juicer ‘to go’. Du kan velge mellom grønne, gule og røde sunne, smakfulle og leskende drikker av grønnsaker, frukt og bær.
 
Vitamina, Centro Idea, 952 58 43 13, info@vitaminashop.eu

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.