Månedsmagasinet på Costa del Sol
Konserter med Elisabeth ‘Bettan’ Andreassen & Tor Endresen

Konserter med Elisabeth 'Bettan' Andreassen & Tor Endresen

Etter to forsøksrunder og to utsolgte hus på Bistro O Sole Mio siden 2015 har nå Morten Egil Paulsen fra Amas i Norge og Øystein Wiig Rambøl valgt å utvide samarbeidet.

Allerede til høsten gjester Elisabeth Andreassen og Tor Endresen Solkysten med konserter på Valparaiso, Mijas mandag 2. oktober og Elviria tirsdag 3. oktober. Duoen har høstet stor suksess for sitt samarbeid og vi håper å kunne bringe denne magien ned til Spania.
For dette er en duo med to store artister som har lang fartstid bak seg og ikke minst en fabelaktig merittliste. Bettan vant som kjent den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest med Bobbysocks og begge har ikke deltatt mindre enn 12 ganger hver i MPG. Tor Endresen har totalt 25 album bak seg og Bettan ikke mindre enn 28 når en regner med alle prosjekter.
Tor Endresen herjet alle hitlister med slagere som «Ingen er så nydelig», «La regnet øse ned» og ikke minst «Radio Luxenbourg». Bettan er nok mest kjent for Løvland sin «La det swinge» men la oss ikke glemme «Waiting for the Morning» og singelen «Let it Swing» som ble utgitt i Japan, Sovjetunionen og Australia i tillegg til hele det europeiske markedet. De oppnådde hele syv uker på VG lista for første album og oppnådde topplasseringer blant annet i Belgia, Nederland og Storbritannia.
Publikum vil her få servert en uforglemmelig musikalsk aften og et forrykende show med en tre- retters meny inkludert på billetten under begge showene.
Forsalg: Valparaiso – Bistro O Sole Mio – Restaurante Lucia Fuengirolo (NB! Sommerlukket 29/07 til 5/09).

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.