Månedsmagasinet på Costa del Sol
Turistsesongen fortsetter til oktober

Turistsesongen fortsetter til oktober

WEB turisme-costa-del-sol
Veksten i turismen er i år på 2,6 prosent. Alt tyder nå på nok en økning.

2015 har vært et fantastisk år for turismen på Costa del Sol. Og alt tyder på at festen varer helt inn i oktober. Normalt slutter høysesongen midt i september, men utfra antallet hotellreservasjoner og planlagte fly til Málaga, vil sesongen fortsette et godt stykke inn i oktober. I følge turistrådet (Patrionato Costa del Sol) har nesten 10,5 mill. turister i år besøkt Costa del Sol – fram til nå. Av disse la 5,6 mill. besøkende veien innom kysten i juni, juli og august.
«Alt tyder på at den gode turistsesongen blir forlenget til midten av oktober. 2015 blir et historisk år for turismen, og det smitter naturligvis av på sysselsettingen og den økonomiske utviklingen,» sa Elias Bendodo i en pressemelding tidligere i uken.

 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.