Månedsmagasinet på Costa del Sol
Golfnyheter mai 2014
 
web23

 
Vinn din vekt i vin
 
30. mars gikk årets store begivenhet av stabelen når det gjelder golfturneringer, nemlig «Vinn din vekt i vin». Konkurransen ble spilt i strålende solskinn på Calanovas interessante golfbane i form av bestball. Turneringen var som vanlig fulltegnet og med mange på venteliste. 116 deltagende tomannslag konkurrerte om det som til slutt ble 458 flasker vin. Ved starten fikk alle deltakere en liten lunsjpose som en av sponsorene, Opticlaza, hadde gitt. Den inneholdt både smørbrød og drikke. Under selve runden fikk alla servert fantastiske tapas og gaspacho fra restaurant La Leona i Los Boliches.
Christina fra Golf y Vinos sto ved hull nummer 4, 8 , 10 og 16 og serverte både tapas, vin og øl. Det var mange som oppdaget den forfriskende La Trop, som bl.a. er gjort på druen Shiraz.
Konkurransen ble avsluttet med den vanlige innveiingen av de tre første parene som fikk sin vekt i vin. Vinnerne fikk hele sin sammenlagte vekt i vinflasker, hvilket betydde 158 flasker, Paret på andreplass fikk halvparten sin sammenlagte vekt i flasker, noe som i dette tilfellet var 78 flasker, mens tredje beste par fikk en tredel av vekten, dvs. 50 flasker. Deretter ble det delt ut priser ned til 9. plass, og det var så klart vin og middager fra restauranter som var med og sponset konkurransen.
Videre fikk vinnerne nye briller av Opticalaza og nye grep på alle sine køller. 28 par påmeldte seg direkte til neste års konkurranse og fem par tegnet seg for reisen til Rioja i høst når Rioja Tour går av stabelen.
Med andre ord var dette en fantastisk godt gjennomført konkurranse. Takk til alle og her kommer en spesiell takk til sponsorer som Norrbom Marketing, Gabriella fra Opticalaza, Lottie fra Liberty Seguros. Takk til restaurantene, VIVA, Scandies, Pueblo Lopez, O Solo Mio, Aloha Grill, Beach House samt alle bodegaer som stilte opp med premier til konkurransen. Takk Lisbeth og Christina fra Golf y Vinos
Velkommen tilbake neste år!
Dan Olsson, konkurranseleder
 
Prisliste Vinn din vekt i vin
1 Barbro og Olle Sandberg 158 flasker
2 Helge Nårstad og Claes Wretlind 78 flasker
3 Mai og Ove Asknes 50 flasker
4 Marit og Roy Andresen 24 flasker
5 Nils Peter Haugan og Torbjörn Joys Guthe 12 flasker
Totalt ble det delt ut 504 flasker i gevinster under arrangementet.

 
web68
Los Vikingos – Klubbmesterskap 2014
 
Los Vikingos spilte sitt klubbmesterskap 2014 på Novo Sancti Petri Golf (A-banen) og La Estancia Golf i begynnelsen av april måned. Klubbmesterskapet går over to dager og vinnerne kåres basert på brutto slag. Los Vikingos har hatt en årlig utflukt til Novo Sancti Petri 21 år på rad. Dette er ett flott område med fine golfbaner, hoteller og en bred sandstrand så langt øyet rekker. Når været er fint så er det ett paradis. Men, området er vindutsatt. Dette opplevde vi til det fulle med vindstyrke på 40 km i timen første dagen og 32 km i timen dag nummer to. Det viser seg imidlertid at de beste er de beste uansett værforhold, noe også resultatene viste denne gangen. Klubbmester damer ble Tove Glasø med 188 bruttoslag sammenlagt for to dager. Klubbmester herrer ble Jan Nybø med 180 bruttoslag.
Novo Sancti Petri banen har vi spilt i mange år og den er alltid velpleiet og en fryd for øyet. Noen få minutter unna ligger La Estancia, en relativt ukjent bane som hadde ett dårlig image. Men det var for noen år siden. Etter at nye eiere har overtatt har banen gjennomgått en vesentlig oppgradering de senere år. Det gjør at den nå kan konkurrere med de mer velkjente banene i området. Det er en flat og variert bane med mange spennende utfordringer. Tilbakemeldingene fra våre medlemmer var gjennomgående positive. Banen er 5935 meter fra gul tee og 4826 fra rød. En forskjell på over 1100 meter.
I tillegg til de tre beste damer og herrer basert på bruttoslag, deltok de øvrige i en netto slaggolf konkurranse over to dager.
 
Resultatene i klubbmesterskapet sammenlagt over to dager ble:
Plass Damer Brutto slag Herrer Brutto slag
1 Tove Glasø 188 Jan Nybø 180
2 Jorun Lie 201 Per Glasø 200
3 Rigmor Bardoff 217 Knut Johansen 200
Resultatene i netto slaggolf konkurransen sammenlagt over to dager ble:
Gruppe 1 (hcp. 0 – 25)
Plass Navn Netto slag
1 Roy Johansen 163
2 Jan Bardoff 167
3 Reidar Olsen 168
Gruppe 2 (hcp 25.1 – 36)
Plass Navn Netto slag
1 Bente Falstad 152
2 Terje Blomberg 160
3 Sina Underhaug 164
Det ble også premiert for nærmest flagget på alle par 3 hull. De flotte premiene ble sponset av NORDEA.
Bilde 1 (med pokal) Tekst: Klubbmestere 2014: Tove Glasø og Jan Nybø
Bilde 2 Tekst: Vinnere av netto slaggolf Gruppe 1: Roy Johansen og Gruppe 2:Bente Falstad

web12

 
Bøckmanns påskegolf 2014
 
Vi kan kalle det «vårens vakreste eventyr» For trettende året på rad arrangerte familien Bøckmann sin tradisjonelle golfturnering på Marbella Golf & Country Club. Nærmere 70 norske golfspillere deltok i konkurransen. Med ledsagere ble det over 80 personer til lunsj. Arrangementet foregikk på skjærtorsdag 17. april, en av de beste og varmeste vårdagene i år. Blå himmel og vindstille. Som vanlig var det en Texas Scramble lagkonkurranse med lag bestående av 4 personer. Shot-gun start kl. 0900. Deltakerne var ute i god tid og vel fremme med sine hull når startsignalet gikk. Marbella Golf er en bane hvor buggy er nødvendig. Ikke på grunn av banens totallengde, men på grunn av banens utforming. De første 9 hullene er bratte, kronglete og utfordrende, og transportetappen mellom de enkelte hull er lange. De siste 9 hull er imidlertid vesentlig flatere og ikke så spektakulære. Banen var i utmerket stand og det ble nok en fin golfdag i Bøckmanns ånd. Det skal være en sosial og hyggelig golfdag hvor man treffer nye mennesker, men konkurranseånden og vinnerinstinktet er allikevel sterk blant de fleste. 7 lag ble premiert med flotte premier fra klubbens velutstyrte pro-shop, og kvalitetsviner fra Golf y Vinos. Ingen sponsorer var involvert og det gedigne premiebordet stod familien Bøckmann for.
Klubbhuset kan beskrives som kystens beste med alle de fasiliteter som der finnes. Beliggenheten er eksepsjonell med utsikt utover banen og Middelhavet.
Restauranten hadde laget en BBQ lunsj i beste tradisjon, og med god mat og drikke ble det en hyggelig stemning på den store overbygde terrassen i det fine været. Ett hyggelig innslag med bakgrunnssang og en mini konsert med den dyktige sangerinnen Amanda gjorde sitt til at dagen ble perfekt.
Neste år vil arrangementet bli gjennomført for fjortende gang, og det er plass til flere deltakere.
Så over til resultatlisten og de tre beste lag etter følgende regler:
Texas Scramble hvor alle 4 deltakere måtte ha 3 tellende utslag. 10 % av lagets samlende spillehandicap trekkes fra brutto score.
I tillegg ble det premiert for lengste drive på hull 17 damer og herrer og nærmest flagget på hull 3.
 
Lagresultatene ble som følger:
Plass Navn
1 Svein Andersen, Willy Hoff, Jan Nybø, Jan Teksum
2 Bente Falstad, Jorun Lie, Brit Johansson, Ann Mari Saastad
3 Rigmor Bardoff, Alexander Bøckmann, Fredrik Bøckmann, Greta Bøckmann
Lengste drive hull 17:
Damer: Rigmor Bardoff
Herrer: Jan Nybø
Nærmest flagget hull 3:
Damer: Rigmor Bardoff
Herrer: Jan Bardoff
Av Arne Lie

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.