Månedsmagasinet på Costa del Sol

 
 web105
 
Fokus på kvalitet og tidsgaranti gir god uttelling
Etter en hard, men svært lærerik oppstart, merker det skandinaviske byggefirmaet SBT Skandinavisk Byggtjänst nå hva kvalitet og tidsgaranti betyr når man etablerer seg på et nytt marked. Kundegruppen er nå stor, og det kommer flere og flere kunder med anbefalinger fra tidligere kunder. Samtidig er det mange som etterspør byggefirmaets tjenester gang på gang.
«Vi merker at det skandinaviske marked på kysten prioriterer kvalitet og tidsgaranti. To faktorer som danner fundamentet for vår virksomhet. Vi er nå et kjent byggefirma på kysten, men det har tatt tid å bli ordentlig etablert og bli akseptert av den svært kvalitetsbevisste, skandinaviske kundegruppen», forklarer Frederick Zelmanovits som sammen med Antonio Curylo driver SBT Skandinavisk Byggtjänst.
Frederick sier det har vært frisk satsing å starte et byggefirma på kysten midt i en krisetid, men interessen har vært der helt fra starten. Det skyldes ifølge Frederick, at det skandinaviske publikummet legger stor vekt på høy kvalitet.
«Våre kunder gir uttrykk for tilfredshet og føler at de får valuta for pengene. Men ingen vet hva framtiden bringer. Derfor gjør vi i SBT Skandinavisk Byggtjänst alt for å tilby den samme servicen hver dag. Og ønsker vi å vokse, må vi alltid være oppmerksomme på ikke å slakke av på kravene til kvalitet og personlig service. Det er takket være tilfredse kunder og deres gode erfaringer og anbefalinger at vi kan fortsette med å tilby det samme gode byggearbeidet.
For mer informasjon om SBT Skandinavisk Byggtjänst, på se www.skandbygg.com eller ring +34 671 736 927.
 
web45
17. mai skal feires på Restaurant Lucia
Det hersker ingen tvil om at 17. mai i Fuengirola feires i beste stil på Restaurant Lucia. Anders og Lena har gjennom de siste 23 årene gjort alt for at dagen skal bli helt spesiell, og stemningen i restauranten er derfor alltid god. På den overdekkede terrassen ut til den flotte hagen blir det pyntet opp i røde, hvite og blå farger, og på menyen står – tradisjonen tro – kokt laks med Sandefjordsmør, agurksalat og rømme. Og i beste vårstil er desserten jordbær med fløte. Det er også mulig å bestille andre ting fra menyen.
Bordbestilling er nødvendig fordi 17. mai alltid er svært populær på Restaurant Lucia.
i tillegg til feiringen av 17. mai, har Restaurant Lucia alltid mange spennende musikkvelder på tapetet. Flere ganger i løpet av våren har Elvis opptrådt med de største klassikerne, og hver gang har det vært utsolgt. Også i mai vil Elvis opptre på restauranten. Arrangementet finner sted onsdag 28. mai.
Også til dette arrangement er det nødvendig å bestille bord.
For bordbestilling til 17. mai og til Elvis-kvelden, ring tlf.: 952 582 738.
 
web21
Ny teknologi på Clinica Dental Costa del Sol
Det har skjedd mye med teknikken på tannlegekontorene siden vi med en stor porsjon skrekk som barn måtte møte hos skoletannlegen. Nå har vi for eksempel fått et nytt røntgenapparat på kontoret. Det tar digitale bilder som fremkalles på sekunder og viser et bilde av tennene dine på en pc-skjerm. Dette digitale bildet som kan forstørres og forminskes, kan vi også sende til din tannlege der du bor hvis det kan være til hjelp i behandlingen og om det oppstå et problem når du ikke er i Spania. Dermed kan vi spare inn en masse tid, gjøre en rask diagnose og være raskt gang med behandlingen. Masse tid og penger spart, også for deg.
En annen nyvinning på kontoret er en maskin som kaller seg X-SMART, og den er virkelig smart. Den har gjort rotfylling til en lek. Tidligere gikk som kjent en fyll rundt og rundt, nå går det halv omgang rundt og en halv omgang tilbake, dette er mye mer skånsomt for tannen, og det er mindre smertefylt. Før måtte man ofte bruke flere fyll per tann, nå trenges bare én. Dermed kan en rotfylling gjøres komplett ferdig på ett besøk slik at du slipper å komme tilbake. Når så kvaliteten blir bedre og tiden redusert med over halvparten, kan vi igjen si penger spart også for deg.
Nå har også laser gjort inntog hos tannlegen. Vår nye diodelaser behandler tannkjøtt uten at det blør, behandle betennelser i rotkanalen og tannkjøttsykdommer og mye, mye mer. Og det fineste er kanskje at den er smertefri. Så konklusjonen må bli at tannlegebesøket blir raskere, det blir mindre smertefylt og kvaliteten blir bedre.
Og best av alt er at prisene går nedover. Denne teknologien sørger for at du nå kan spare 50 til 70% på et tannlegebesøk hos oss sammenliknet med det det vil koste deg i Norge. Vi snakker det samme språket så det ikke oppstår misforståelser. Den aller største forskjellen er at det er en svært høy sannsynlighet for at solen skinner fra blå himmel når du er ferdig med behandlingen og kommer ut, og det nesten uansett årstid.
Så hjertelig velkommen til Cinica Dental Costa del Sol!
 
web44
 
Våkne mennesker sover best
Å våkne uthvilt og kjenne seg pigg og klar til dyst er en god forutsetning for å nyte dagen.
Med lang erfaring hjelper Beds of Sweden deg å finne riktig sovekomfort. Vi tilbyr et bredt utvalg i ulike prisklasser avhengig av behov. Vi tilbyr avtakbare og vaskbare overtrekk som sammen med madrassbeskyttelse gjør det enkelt å holde sengen ren og ryddig.
Som premium produsenter representerer vi Carpe Diem Beds of Sweden. Sveriges markedsledende sengeprodusenter. Fantastisk følsomme senger med en ren nordisk design. For deg som vil ha det absolutt beste.
Et prisgunstig alternativ er våre senger fra Hilding Anders. Til eget bruk eller i forbindelse med utleie. Det er allment kjent at mange utleiere ikke tenker særlig over sengekomforten. Med disse sengene kommer gjestene tilbake, og når man selv benytter boligen får man sove godt.Tilbehør som laken og puter er også viktige og vi tilbyr både dun-, silke- og syntetiske produkter.
Det er herlig å krype ned i sengen når den er utstyrt med egyptisk bomull, det garanterer vi!
Følg oss gjerne på facebook.com/bedsofsweden der du finner ulike tilbud og har mulighet for å delta i våre konkurranser.
Fang dagen og kom gjerne for å hilse på oss.
Beds of Sweden
Tlf.: 952 93 93 77
info@bedsofsweden.es
 
Aquapool Spas på nytt kåret til Årets spaforhandler i Sør-Europa
For litt over ti år siden åpnet Anja og Claus Kielskov sitt store Aquapool Spas showroom i San Pedro de Alcantará. Etter en del humper på veien og en krevende krise, lyktes de tå få skuta på rett kurs igjen og skape en lønnsom virksomhet. Med hjelp fra den amerikanske samarbeidspartneren og produsenten av spabadene, Hot Spring Spas, pluss en stor stå-på-vilje fikk Anja og Claus på kort tid omstrukturert Aquapool Spas da krisen for alvor begynte. Salget begynte igjen å skyte fart, og i perioden 2011-2012 økte omsetningen med 30 prosent, en økning som ligger tett opptil de gode tidene i 2007.
Aquapool Spas ble i 2012 kåret til Årets Spaforhandler i Sør-Europa av Hot Spring Spas i USA. Prisen deles ut til de forhandlerne som har utmerket seg mest og skapt de beste resultatene.
Derfor var overraskelsen stor da Aquapool Spas i 2013 igjen ble kåret til Årets Spaforhandler i Sør-Europa.
«Det er langt fra vanlig at den samme forhandleren kåres to år på rad,» forklarer Anja. «Flesteparten av forhandlerne i Sør-Europa er i Frankrike der veksten er større enn her i Spania, og derfor er sannsynligheten for at en fransk forhandler ville vinne, svært stor», forsetter Anja som er stolt over å motta tittelen i konkurranse med 90 andre Hot Spring Spas-forhandlere i Sør-Europa.
Utviklingen fortsetter hos Aquapool som fra juni i år utvider utvalget med en rekke mindre spabad, også de fra Hot Springs Spas. Prismessig kommer disse spabadene til å ligge på 2.999 euro.
Besøk Aquapool Spas showroom i San Pedro de Alcántara eller ring på 952 92 78 11 for ytterligere informasjon. Se også www.aquapool.es.
 
 
 
Profesjonell tannlegeklinikk med mange spesialiteter
Da Dr. Gogo Celik i 2012 overtok tannlegeklinikken Clínica Dental Sueca i Los Boliches, Fuengirola, var det med ønsket om å etablere seg på markedet som en seriøs og profesjonell tannlegeklinikk. Det målet har han nå nådd, og Dr. Gogo Celik kan i dag tilby mye mer enn bare vanlig tannpleie.
Særlig innenfor implantater kan Clínica Dental Sueca ikke bare tilby de nyeste, mest innovative løsningene, men med et samarbeid med en av verdens ledende produsenter av implantater, kan Clínica Dental Sueca også tilby løsningene til svært favorable priser, uten at det gjøres kompromiss med kvaliteten.
«Skandinaver er svært kvalitetsbevisste og kan foranlediges til å tro at implantater til en lavere pris enn gjennomsnittet ikke er holdbare, men slik behøver det ikke være», forteller Dr. Gogo Celik.
«Vårt nye samarbeide med MIS Implants, og mine muligheter for å virke som produsentens ambassadør i Spania, gir meg en masse fordeler som gjør det mulig for oss å tilby implantater til «gode» priser, men det er fortsatt snakk om høy kvalitet og en god og profesjonell service fra klinikkens side,» fortsetter Dr. Gogo Celik.
En nyhet hos Clínica Dental Sueca er at man nå kan tilby pasientene muligheten for å se det aktuelle behandlingsresultatet på datamaskinen. På den måten kan pasienten vurdere om resultatet av behandlingen er akseptabel.
For mer informasjon eller timebestilling, kontakt Clínica Dental Sueca på tlf.: 952 583 595 eller se www.clinica-dental-sueca.com.
 
 
 
Gjør poolen klar til sommer
Våren har kommet, og det går ikke lang tid før vi igjen får lyst til å kaste oss i poolen. Men fordi den ikke har vært i bruk på mange måneder, er det stor sannsynlighet for at den må renses og sjekkes før den tas i bruk igjen.
Splash Swimming Pools ligger på Ctra. de Mijas, på vei opp mot Mijas Pueblo ved restauranten Valparaiso. Du finner en kjøreveiledning på Splash Swimmings Pools hjemmeside www.splashpools.es.
Før poolen tas i bruk igjen etter vinteren, kan det være en god idé å ta med en prøve av vannet til butikken der det kan bli analysert. Det er gratis, og etterpå forklarer Splash Swimming Pools hva poolen trenger og om den kjemiske balansen er i orden. Hvis vannet er grønt, bør man med det samme ta med en prøve slik at det reageres umiddelbart.
Husk alltid å la pumpen kjøre lenge nok til at vannet blir sirkulert ordentlig rundt, og sjekk også at det er nok kjemikalier i vannet. Det bør gjøres en gang i uka med en liten PH-prøve. Det samme gjelder nivået av klor.
Butikken holder åpent fra kl. 8.00 til 16.00, mandag til fredag og har et stort utvalg av kjemikalier, utstyr, samt leketøy, spill og luftmadrasser.
Hvis poolen lekker, har Splash Swimming Pools også et spesielt lekkasjeutstyr som kan finne utetthetene og årsaken til at poolen er utett og hvor mye det vil koste å få tettet lekkasjen. Splash Swimming Pools kan dessuten ta seg av alle typer reparasjoner.
Hvis man ikke selv vil stå for poolrensningen, tilbyr Splash Swimming Pools poolservice med rengjøring av poolen.
Trenger du råd og veiledning, er du velkommen til å kontakte Splash Swimming Pools på telefon 952 591 053 eller per epost: splashpools@electronbox.net.

 
 
Sjekk dekningen
«Bilforsikringene har gjennomgått en kjempeutvikling siden vi åpnet Kaas & Kirkemann i januar 1996. I begynnelsen måtte søknaden om bilforsikring fylles ut for hånd og sendes på fax til forsikringsselskapene. Internett fantes ikke og forsikringsselskapene var ikke glade for bilister under 27 – 30 år. En ansvarsforsikring den gangen hadde samme pris som en kaskoforsikring i dag.
Priskrigen starter for alvor da forsikringsselskaper uten filialer begynte å operere med bare å kunne kontaktes per telefon. Deretter har det kommet en rekke online-selskaper basert på samme konsept. Som forbruker bør man vite at det ikke bare er fordi disse forsikringsselskapene ikke har kontorer til kundeservice at de kan føre en aggressiv prispolitikk. Det er også en stor forskjell på selve forsikringsdekningen. Et eksempel som kan koste kunden dyrt, er tilfeller av totalskade. Online-selskaper erklærer for det meste ikke bilen totalskadet, med mindre reparasjonen koster mer enn 100 % av bilens bruksverdi. Grensen hos de tradisjonelle forsikringsselskapene er i de fleste tilfeller 75 %. Vi samarbeider med forsikringsselskaper som utbetaler bruksverdien pluss ekstra 30 % for eldre biler, der online-selskaper normalt utbetaler bruksverdien. For nyere biler er betingelsene i mange tilfeller også mer favorable hos de tradisjonelle forsikringsselskapene» sier Pernille Kaas.
Akkurat nå har Kaas & Kirkemann en eksklusiv kampanje for bilforsikringer. Tilbudet gjelder alle som har bilforsikring i Spania, er over 25 år og har hatt førerkort i minst to år.
«Gode forsikringsselskaper som vi har samarbeidet med i mange år, støtter opp om kampanjen. Den eneste dokumentasjonen vi trenger, er en kopi av den nåværende forsikringspolisen der man kan se dekningen, og den siste betalte kvitteringen. Har man ikke bilforsikring hos Kaas & Kirkemann, vil vi kunne tilby samme eller bedre dekning til lavere premie i forhold til den forsikringen man på forhånd har. Er man allerede kunde hos Kaas & Kirkemann, er man alltid velkommen til å kontakte oss for å se om man har beste dekning til beste pris».
 
Foto: Pernille Kaas
Ny frisør og skjønnhetsklinikk i Benalmádena Pueblo
Sophie Madsen hilste 18. mars velkommen til sin nye klinikk. Hun har en allsidig bakgrunn som massør og tilbyr alt fra avstressende til sports- og barnemassasje. Som en av få i Spania tilbyr Sophie også den spesielle helserapporten «TurnBackTime» som hun har tatt med seg fra sin tidligere klinikk i Dubai.
«Konseptet er utviklet av kjente professorer i kardiologi i London og gir deg en 12 siders rapport om helsen din med bl.a. en analyse av hvor stor risiko du har for å få blodpropp og hva som kan gjøres for å minske risikoen,» forteller Sophie Madsen i sin nye klinikk.
Hun tilbyr også kurer som renser kroppen for avfalls- og giftstoffer for å styrke immunforsvaret, minske tretthet og gi mer energi til kroppen. Kuren kan forlenges med en spesiell slankekur som bl.a. kombineres med de berømte slankeplaster som alene gir inntil fem kg
vekttap på én måned.
«Vi har arbeidet så mye med slankekurer at vi gir pengene tilbake hvis de ikke virker,» lover Sophie Madsen. Samme garanti gir hun på de kjente Aloe Vera produktene fra Forever Living. Det er produkter til ømme ledd og muskler, til tørr og kløende hud, kremer til ansikts- og hudpleie mot rynker, misfarginger og uren hud.
«Produktene selges i Danmark for ca. 10 mill. kr. i måneden, så de bør også bli en suksess her i Sør-Spania,» mener Sophie Madsen som har alliert seg med den erfarne frisøren og makeup-artisten Susan Bond. Susan Bond tilbyr alt fra herre- og dameklipp til bryllupsmakeup og de mest fantastiske «makeovers».
Klinikken ligger på Avda. Luis Juan Peralta, nr. 42.
Det er hovedgaten i Benalmádena Pueblo, bare 200 m fra Montebello. 
Les mer på www.sophiemadsen.com, eller ring 694 40 99 11.

Besøk på Expodental i Madrid
Catharina og Per Hvid-Hansen, eierne av Clinica Dental Noruega, besøkte den store tannlegemessen Expodental, som holdes annethvert år på IFEMA, messeområdet ved Barajas-flyplassen i Madrid.
Med nesten alle de store dentalproduktleverandører tilstede fylte messen to store utstillingshaller. Catharina kunne konstatere at det mest moderne var 3D-panoramarøntgen som gir et tre-dimensjonalt bilde av hele kjevepartiet – et fantastisk redskap, men veldig dyrt. Om noen år når produksjonskostnadene har sunket og dermed trolig også utsalgsprisen, kommer nok disse apparatene til å utgjøre et naturlig redskap på de seriøse tannlegeklinikkene for å gi korrekt og rask diagnose. Clinica Dental Noruega var først og fremst ute etter en ny storbilderøntgen. Også på den fronten har det vært en svært positiv utvikling som gir tydeligere røntgenbilder, kortere eksponeringstider og mindre strålingsmengder. Alt for å minske eksponeringen av stråling for så vel pasienter som personalet.
En 3D-skanner som skanner tannrekken (bare tannoverflaten) som i framtiden erstatter dagens bittmodeller for å produsere kroner og broer, var helt klart et apparat som havnet høyt oppe på Catharinas ønskeliste. Med en slik skanner kan pasienten spare en hel del ubehag, og den letter arbeidet for tannleger og tannteknikere, samt sparer tid.
Flere skandinaviske foretak var representert, bl.a. danska Heka som produserer en av markedets beste tannlegestoler og som også har vært vist i Málaga og hos den spanske representanten for de populære svenske tannbørstene TePe. Astra med implantatskruer var også på plass via sin egen salgskanal i Spania, i tillegg danske Charlotte Helt fra Akura som selger luper, dvs. forstørrelsesglass som bl.a. kan sees på tannlegenes briller for å se små detaljer.
Catharina konstaterte etter noen timer at det som presenteres på Expodent i Madrid tilsvarer svært mye av det som vises på lignende messer i Skandinavia fordi de fleste leverandørene i bransjen er verdensdekkende.
Mr. Private Banking i Luxembourg går av med pensjon
Jhon Mortensen (62), leder av Nordea Bank S.A., går av med pensjon i slutten av april. Under hans ledelse har banken utviklet seg til å bli den ledende nordiske banken innen internasjonal private banking.
Før Jhon Mortensen kom til banken i Luxembourg i 1991, var han ansatt i Nordeas datterselskap i London, og senere ble han leder for bankens kontor i Singapore. Nordea Bank S.A., som ble grunnlagt i 1976, er den største nordiske banken i Luxembourg og Sveits. Banken betjener internasjonale kunder i 120 land over hele verden.
– Vi har skapt vekst og stabilitet for banken ved å fokusere på kundene. Vi ønsker at kundene våre også skal være kunder hos oss om 20 år, og vi vil gjerne at barna deres også blir kunder i Nordea, sier Mortensen.
Kundene blir stadig mer globale, med arbeid og forretninger i utlandet, ofte i flere land. Deres behov for banktjenester og formueforvaltning er gjerne komplekse. I Luxembourg, Sveits og Singapore har Nordea samlet et bredt sammensatt team av eksperter på formueforvaltning og -planlegging som betjener disse kundene.
– Dagene da private banking-kunder bare hadde behov for investeringsråd, er over. Nå gjør stadig mer kompliserte juridiske forhold og offentlige regelverk at tilbydere av finansielle produkter og tjenester også må ta hensyn til skatt, arv, generasjonsskifte, forsikring og fast eiendom i sin rådgivning, sier Mortensen.
– Et eksempel på dette er at Nordea er en av få banker som kan tilby skatterapporter i alle relevante land, noe som gjør det enklere for kundene å levere sine selvangivelser. Nordeas skatterapport forenkler utfyllingen av selvangivelsen, selv når kontoforholdene er komplekse, og gir kundene og rådgiverne deres full oversikt over de skattemessige forholdene, sier Mortensen.
Nordea-konsernet, som er det ledende finanskonsernet i Norden, har en svært solid ansvarlig kapital og en meget høy kredittvurdering (AA-). I seks år på rad har finansmagasinet Euromoney kåret Nordea til den beste på private banking i Norden og de baltiske landene. Nordea er blant de ti største totalbankene i Europa målt etter markedsverdi.
Thorben Sander (40) tar over etter Jhon Mortensen fra 1. mai. Han vil fortsette den utviklingen som har kjennetegnet bankens 23 år under Mortensens ledelse, med fokus på å kunne tilby kundene de beste tjenestene. Thorben Sander har vært leder for Advice & Brokerage i Nordea siden 2010.
Er poolvannet en helserisiko?
Hvordan er det mulig å beskytte svømmebassenget mot kalk,
spare på vann og strøm, redusere bruken av klor, og samtidig få et helsemessig bedre poolvann?
Alle som har pool ønsker at vannet er krystallklart, at det ikke stinker klor, irriterer huden eller gir røde øyne.
Den britiske forbrukeravisen Which testet poolvann i 80 basseng på populære feriesteder i Syden. Konklusjon var at 65% ikke var tilfredsstillende og at 25% var så forurenset at vannet kunne utgjøre en helserisiko, bl.a. med oppkast og diaré som resultat. Daily Mail og Hoilday Travel Watch sier at det kanskje ikke er maten man blir dårlig av, men poolvannet. Avdelingsdirektør Truls Krogh ved Avdeling for vannhygiene ved Folkehelseinstituttet støtter disse opplysningene.
Klor brukes for å sikre at det ikke dannes bakterier eller gir algevekst i bassengvannet.
Fordelen med klor er at det er billig, lett å bruke og enkel kontroll med doseringen.
Ulempen er at når klor tilsettes vannet dannes det klor bi–produktene – kloroform og kloraminer – og ikke bare klorgass som dreper bakterier og alger. Kloroform er et uheldig produkt rent helsemessig, fordi man mistenker at kloroform kan være kreftfremkallende.
Kloraminer setter klorsmak på vannet, og virker irriterende på hud og slimhinner. Nesen kan begynne å renne, øynene blir røde, de kan forsterke allergi, er irriterende for hud med eksem og uheldig for psoriasis. Det er derfor viktig at klortilsetningen kan reduseres og at klor bi-produktene fjernes.
Alle med basseng vet at når sandfilteret må renses for forurensinger, kjøres sirkulasjons-pumpen på backwash. Dette betyr at alt vannet som kjøres gjennom sandfilteret er forurenset og må dumpes i avløpet, og pumpen bruker mye strøm. I tillegg må vannet som dumpes, erstattes med nytt vann fra nettet, og dette koster også penger.
Kalken i vannet ser man gjerne som en kalkrand i bassenget, men det som ikke er synlig er all kalken som legger seg i rør og ventiler. Har man oppvarmet bassengvann, brukes vanligvis solpanel eller varmepumpe. Felles for disse er at det finnes en varmveksler som overfører varmen til bassengvannet. Etter hvert vil overflaten bli dekket av kalk, og en effektiv overføring av varmen til bassengvannet reduserer betydelig. Ofte ser man en økning i kostnadene på 20-25%, eller mer avhengig av kalktykkelsen.
Det finnes ulike typer anlegg for rensing av bassengvann, men de fleste koster flere tusen euro å installere, og i tillegg blir det betydelige kostnader i vedlikehold.
Et patentert system fra Hydropath tilfredsstiller alle krav, er rimelig å installere og kan monteres uten å kappe rørene eller annet rørleggerarbeide.
AquaKlear for basseng leveres av Pure Water Tech S.L. Det finnes modeller som dekker poolstørrelser fra privat basseng til store fellesbasseng, hotell og svømmehaller, og med dokumentert resultat.
AquaKlear spalter kloroform og kloraminer tilbake til klorgass som dreper bakerier og alger. Slik oppnår man at klortilsetningen kan reduseres med 40-50%.
AquaKlear binder kalken slik at den ikke fester seg, og dessuten løser den opp kalk som allerede finns lagret i rør, ventiler og varmeveksler.
AquaKlear forbedrer effekten av sandfilteret slik at man sparer opptil 60% av vannet som går til avløp, og tilsvarende strømutgifter for pumpen.
Mikro partikler fjernes (hudrester, sololje etc.), og resultatet blir et krystallklart pool vann uten hudirriterende klor bi–produkter som kloraminer. Kjemiske flokulanter er ikke lenger nødvendig.
AquaKlear bør også brukes i saltvannsbasseng.
Pure Water Tech S.L. Ring 675622312 eller send epost til eirikjp@gmail.com, for tilbud.

Bær dine briller med 2014-stil
Ett ord beskriver brillemoten 2014: Karakter. Brillene må avspeile den du er, understreke stilen din og gi ansiktet ditt karakter. Komplettere din «look». Dette betyr også at kontaktlinsene er ute, det er nemlig ikke lenger nerdete eller usexy å bære briller – tvert i mot! Brillen er av moteverden blitt opphøyet til en nøkkel-tilbehør, på nivå med håndvesken. De siste sesongene har man hos til og med de aller største motehusene kunnet se at modellene på catwalken bærer motehusets syn på brillemoten akkurat nå. Slik beskriver Heiko by Heiko dem aktuelle tendensen.
Kanskje lurer du på hva dette har det med deg å gjøre? Jeg er jo ikke opptatt av hva som skjer i moteverdenen. Men for deg som bruker briller eller solbriller, er dette en svært god nyhet fordi den økte oppmerksomheten om briller betyr at du får flere og flottere brille- og solbrilleinnfatninger å velge mellom. Og når du nå likevel bærer brillene, hvorfor ikke også se bra ut med dem på og la dem understreke din stil og den du er? Med de nye «eye wear»-tendensene kan du shoppe briller på samme måte som du shopper sko; «De er vakre! De må jeg bare ha!»
De sterkeste brilletrendene for våren/sommeren 2014 er:
 
– Transparente innfatninger. Gir et moderne, sporty og uhøytidelig uttrykk.
– Cat-eye look. Framhever dine feminine sider og utstråler undertrykket 60-talls holdninger.
– Runde briller. Helt runde briller er det aller hotteste akkurat nå. Velg en liten rund brille á la John Lennon hvis du er modig eller en stor, rund brille som er mer kledelig og gir deg en flott kjevelinje.
– Speilglass. Kommer denne sesongen i alle farger og skaper en look med sporty coolness.
– Dyreprint. Så vel på tøy som på accessories/tilbehør er dyreprint moderne, din kvinnelig eleganse framheves med dette mønsteret på brillene.
– Sterke farger. Perfekt til sommerens brune hud og piffer opp en klassisk outfit.
– Hvite briller. Både tøy og briller skal være hvite denne sesongen. Hvitt understreker elegansen i din stil og kan kombineres med alle farger.
 
Det er dermed masse forskjellige muligheter, noe som gjør at det er enkelt å håndplukke briller og/eller solbriller som kler nettopp deg best og understreker din personlige stil.
Se de nye brilletendensene hos Heiko by Heiko i Torre del Mar.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.