Månedsmagasinet på Costa del Sol
Investering og gastronomi på høyeste nivå

Investering og gastronomi på høyeste nivå

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
 Investering og gastronomi
 
Forventningene er store foran Det Norske Magasinets investeringsseminar tirsdag 25. februar på den kjente restauranten El Lago i Elviria. Gjestene er garantert gode tips og masser av inspirasjon.
 
Du kan møte:
 
Eiendomsmeglerne Sagarra & Bråteng
Heidi Bråteng vil analysere boligmarkedet og komme med konkrete investeringsprosjekter for den investeringslystne. Heidi Bråteng har via sitt mangeårige virke og sitt brede nettverk på Costa del Sol viten om og adgang til noen av markedets beste investeringsobjekter. Siden 2008 har prisene på fast eiendom falt kraftig, og prisene på mange boliger og tomter er halvert. Flere investorer retter derfor blikket mot Costa del Sol og ifølge Heidi Bråteng er tiden nå riktig for en boliginvestering. På seminaret vil hun presentere spennende prosjekter for store så vel som individuelle investorer.
 
Finanshuset Demetra
Firmaets populære foredragsholder Svend Jørgen Jensen vil levere et t og underholdende foredrag. Han er ikke redd for å gå mot strømmen og forutså, som en av få, krisen i både 2001 og 2008. Svend Jørgen Jensen har en historisk og analytisk tilgang til de finansielle markedene og gir en spennende analyse av den nåværende krisen sett i et historisk perspektiv, for det forteller mye om framtiden og om hvordan man bør investere. Han har nettopp utgitt en bok om emnet og vil på seminaret også fortelle om sitt nylig opprettede investeringsfond.
 
Nykredit
Nykredit presenterer Privat Portefølje som henvender seg til kunder med behov for rådgivning innenfor investering, pensjon og skatt. Ved riktig sammensetning av aksjer og obligasjoner har Privat Portefølje i Nykredit siden starten i 2002 sikret investorene pene avkastninger. På seminaret vil Nykredits Senior-formues rådgiver Johnny Kirkeby presentere de nyeste produkter og forklare hvordan Privat Porteføle fokuserer på hele formuen din og setter samme en solid og stabil portefølje.
 
Provectus Biopharmaceuticals
Siste deltaker leverer et spennende og helt annerledes innlegg som går på investering i et produkt som kan helbrede visse typer kreft. Provectus har utviklet produktet PV-10, og siden 2005 har man gjennomført en lang rekke forsøk på mennesker med hudkreft. Resultatene har vært oppsiktsvekkende gode. Provectus´ forskning på vei inn i den viktige fase 3, noe som gir nytt håp for kreftpasienter. For investorene kan produktet vise seg å bli et gullegg. Chresten Hedegaard vil på seminaret fortelle om produktet, forskningen, om de seneste resultater og om investeringsmulighetene.
 
Blir du med?
Det er fortsatt ledige plasser på årets investeringsseminar tirsdag 25. februar.
Alle er velkommen, men påmelding er nødvendig.
Man kan velge å delta om formiddagen kl. 11-13 eller om ettermiddagen kl. 16-18. Etter seminaret er det vin og lekre tapas.
 
Påmelding til henrik@norrbom.com / Telefon 952 58 15 53
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet