Månedsmagasinet på Costa del Sol
Din bolig i Spania kan ha stor betydning for dine øvrige investeringer

Din bolig i Spania kan ha stor betydning for dine øvrige investeringer

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Mange nordmenn i Spania kjenner til Nykredit. Mange vet også at man i Nykredit kan få et realkredittlån med pant i den spanske boligen. Men hvor mange er egentlig klar over at Nykredit også er en bank som tilbyr formuesrådgivning?

Du og din familie eier kanskje en bolig i Spania som mange andre nordmenn. Muligens bor dere fast her i landet eller bruker Spania som fast reisemål i feriene. Uansett har dere investert en del av privatøkonomien i en bolig i Syden. Men har du vurdert hvordan denne investeringen best passer inn i resten av deres økonomi? Hvordan passer det sammen med pensjonsordninger, investeringer og eventuelle formuer som dere måtte ha? Det kan være en svært god idé å se på alle dine aktiva og passiva som en helhet – også i Spania. Det er kanskje penger å hente.

Formuesrådgivning hele veien rundt
Nykredit er lokalt representert i både Marbella og Alicante. Flere ganger i året besøker senior formuesrådgiver Johnny Kirkeby destinasjonene og holder møter med kunder som ønsker rådgivning rundt hele deres økonomi.

Johnny har mange års erfaring med formuesrådgivning, og de siste 10 årene har han vært tilknyttet Nykredit. Han har gitt råd til Nykredits kunder i Spania siden 2005, og han har bygd opp mye kunnskap om spansk lovgivning på området, samt fått et bredt nettverk av lokale samarbeidspartnere. Han oppfordrer alle med bolig i Spania til å være særlig oppmerksomme på den spanske lovgivningen i forbindelse med investeringer.

– Eier du en bolig i Spania, må du være oppmerksom på at det kan være særlige regler for eksempelvis ved beskatning av arveavgift i forhold til i Norge. Det er derfor viktig at du får korrekt rådgivning i samråd med din advokat, sier Johnny Kirkeby.

Tilfredse kunder har fått en samlet plan
– Vi vet at de mest tilfredse av våre kunder her nede har fått en samlet plan for deres økonomi, fortsetter han. På rådgivningsmøtene med kundene får jeg innsikt i deres aktiva og passiva, hva slags behov dere har og hvilke ønsker de har til tidshorisont og risikoprofil. Sammen gjennomgår vi de forskjellige løsningene og mulighetene, og det er helt avgjørende at vi kan se hverandre i øynene når vi bestemmer oss for den endelige løsningen.

Er det penger å hente i din økonomi?
Johnny Kirkeby kommer til Spania neste gang 20. og 21. februar og i uke 12. Bestill et møte allerede nå og se fram til en grundig gjennomgang av din økonomi som helhet og profesjonell rådgivning om hvilken løsning som er best for deg og din familie.

Formuesrådgivning i Nykredit

  • Nykredit giver råd om hele formuen din – både de pengene du har investert i eiendom, pensjon, obligasjoner eller annet.
  • I 2012 ga investeringer med mellomstor risiko ev avkastning på 9,17%
  • Kjennskap til spansk lovgivning – bl.a. regler for beskatning av arv og avkastning
  • Bredt nettverk av lokale samarbeidspartnere for eksempel advokater, notarer og eiendomsmeglere
  • Samarbeider med Lombard – ledende tilbyder av kapitalforsikring i Europa

Kontaktoplysninger
Nykredit Representative Office Marbella, Tlf.: +34 952 905 150
Nykredit Representative Office Alicante, Tlf.: +34 966 865 690

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet