Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos – en ny sesong står for døren

Los Vikingos – en ny sesong står for døren

Etter nok en sommer med ustabilt vær i Norge er medlemmene i Los Vikingos på full fart tilbake til Solkysten. Håpet om et stabilt høst og vintervær lokker de fleste, samtidig som de ser frem til en ny og aktiv golfsesong. Som medlemmer av forskjellige golfklubber på solkysten kan det bli mye golf, men høydepunktene er selvfølgelig turneringene til den norske golfklubben Los Vikingos. Styret har forhandlet seg frem til gode avtaler med anerkjente golfklubber og høstens spillerunder blir på følgende baner:

3. oktober Atalaya (Old Course)
17. oktober Calanova
31. oktober St.Maria
14. november Rio Real
28.november Santana

Fem turneringer vil bli gjennomført i høst hvis været tillater. I tillegg vil den tradisjonelle landskampen mellom Sverige (Los Suecos) og Norge (Los Vikingos) bli gjennomført i november måned.
Det skal bli spennende å se hvilke spilleformer turnering komiteen legger opp til i høstsesongen 2010. I tillegg til det rent sportslige er Los Vikingos en klubb hvor det legges vekt på at medlemmene skal trives og kose seg så vel på banen som i andre sammenhenger.

Av Arne Lie

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.