Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos- sesongavslutning på Miraflores

Los Vikingos- sesongavslutning på Miraflores

Los Vikingos avsluttet vårsesongen 2010 på Miraflores i slutten av april og i strålende solskinn. En sosial avluting på en hyggelig sesong med Texas scramble som spilleform. Lag bestående av 4 personer som hver måtte ha minst 4 utslag hver. Banen var i bra stand, utenom hull 6, som vanligvis er et par 5 hull, men som på den tiden var gjort om til et par 4 på grunn av arbeide på deler av fairway.

Miraflores er en av de få medlems eide klubber på kysten og er lokalisert mellom Marbella og Fuengirola. Banen, som er tegnet av Falco Nardi, åpnet i 1990 og var omkranset av store landområder med geiter og gjetere som nærmeste naboer. Man måtte se langt etter hus og bygninger på den tiden. Dette endret seg raskt etter at den nye Miraflores utbyggingen tok til. I dag er banen omkranset av leiligheter, rekkehus og villaer. Byggeperioden strakk seg over flere år og var til ulempe for medlemmer og gjestespillere. Utbyggingen er nå ferdig og harmonien har igjen senket seg over området. Prydtrær og blomster omkranser mye av banen, noe som er med på å forskjønne hele området.
Miraflores er ingen lang bane. Kun 5148 meter fra gul tee. Banen er imidlertid variert og krevende, noe enhver spiller erfarer. Klubben har for øvrig investert store beløp i banen gjennom de senere år, noe som har hevet kvaliteten betraktelig. Klubben er kjent for sin imøtekommende og vennlige behandling av så vel medlemmer som gjestespillere. I tillegg har klubben også sitt eget Golf Academy med flombelyst driving range, og øvrige treningsmuligheter. Miraflores Golf restaurant er meget anerkjent og tilbyr levende musikk på torsdag, fredag og lørdager.
Avslutningsturneringen på Miraflores var den siste i rekken etter en meget spennende vårsesjon med spill på noen av kystens beste baner. Heldigvis fikk vi fint vær denne dagen, noe vi ikke hadde vært bortskjemt med denne våren. Nå er det ferie frem til begynnelsen av oktober og de fleste har nå kommet seg til Norge for å tilbringe sommeren der.

Lagresultatene ble:
1. plass: Bjørn H. Iversen, Ole Hatlevik, Bertrand Sandvig, Kåre Underhaug
2. plass: Willy Hoff, Astrid Johansen, Jan Nybø, Inge Rosa Strand
3. plass: Petter Bjerke, Else Bruvik, Leif Eriksen, Roger Waage

I tillegg var det premie for nærmest flagget på alle par 3 hull:
Hull Damer Herrer
4 Ingen Knut Johansen
7 Ingen Jan Nybø
11 Astrid Johansen Per Glasø
13 Solveig H. Iversen Toni Antonissen
15 Jorun Lie Willy Hoff

Av Arne Lie

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.