Månedsmagasinet på Costa del Sol

Det nye Málaga

NorskePLUSS tar deg på tur igjen – denne gangen på dagstur til Málaga. Det har vært mye snakk om byen i de siste årene, men det er de færreste som får det beste utbyttet ut av et kort besøk. Det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Rimeligere boliglån på vei

Det er gode nyheter for boligeierne på Solkysten. Boliglånene er nemlig på vei ned, og det vil kunne merkes på lommeboken i de kommende månedene.“Sentralbanken satte renten ned sist måned, og det kombineres nå med en øket konkurranse mellom spanske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Landturismen blomstrer også

Det er ikke bare Solkystens hoteller og ferieboliger som melder nesten alt utsolgt i denne tiden. Situasjonen er identisk i Málaga-provinsens innland. I flere landsbyer er det vanskelig å finne et ledig hotellrom, og mange casas rurales er fullbooket for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga – nest varmest i Spania

Sist helg var varm, så varm at det ble utstedt rød advarsel fra det spanske meteorologiske instituttet (Aemet). Terralen som feide fra innlandet til kysten fikk luften til å påminne om en stekeovn. På søndag ble det målt den nest… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Anti-bremsing hastighetskameraer på spanske veier

Spania trapper opp sine trafikksikkerhetstiltak med nye anti-bremsing hastighetskameraer som er designet til å oppdage sjåfører som bremser strategisk før en fotoboks. De nye avanserte kameraene kan registrere kjøretøy som sakker ned farten når de nærmer seg en fotoboks, for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vanlige og populære betalingsmetoder i Spania vs. i Norge

Det burde ikke komme som en overraskelse på noen som tilbringer tid i både Norge og Spania, at når det kommer til betalingsmetoder, så er det en rekke distinkte preferanser og vaner påvirket av de to landenes respektive finansielle infrastrukturer, teknologiske fremskritt og kulturelle tendenser.  La oss se litt på likheter og ulemper, fra nettkjøp […]

45 cyberkrimsaker om dagen

Cybersvindler har økt med 60 % på ett år i Málaga-provinsen, hvor det nå blir registrert hele 45 tilfeller om dagen. Datasvindel som bruker e-post, SMS, sosiale medier eller internett som lokkemiddel, utgjør nå én av fem forbrytelser som blir… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Profil: RIGMOR R. HEROLFSEN

Costa del Sol i mitt hjerte! Alle hundeeierne i Costabella kjenner Rigmor, den høye, vakre 76-åringen som går sine daglige turer langs stranden med redningshunden Bianca. Hun og mannen flyttet fra Karmøy til Costa del Sol da han pensjonerte seg. Senere ble han svært pleietrengende, så de flyttet tilbake til Norge. Da han gikk bort, […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.