Månedsmagasinet på Costa del Sol

100 % blå flagg til Fuengirola

Fuengirola perfeksjonerer sine strender og heiser nå blå flagg – det internasjonale strandkvalitetsstempelet – på alle kommunens strender. ”Fuengirola er et førsteklasses turistmål som er anerkjent for kvaliteten på sine strender. 100 prosent av våre strender har blitt belønnet, og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten i massiv seiersrus

En stille søndag ble til årets største folkefest. Med en 2-1 seier over England sikret det spanske fotballandslaget seg sitt fjerde Europamesterskap. Dette fikk millioner av glade spanjoler på gaten, som festet ut i de små timer. I alle byer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Strukturelle problemer på Málagas arbeidsmarked

I de siste to årene har det blitt skapt 52 000 nye stillinger i Málaga-provinsen. Men ledigheten har likevel bare falt med 17 000 – til 120 000 personer. “Det skyldes at det har vært en markant tilstrømning av ny… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Cafelito – en spansk tradisjon

Den spanske kaffekulturen kan vel ikke helt sammenlignes med den norske. I Spania har man ikke kaffekjelen på hele dagen og drikker flerfoldige kaffekopper i løpet av en dag. I stedet ser man køene strekke seg langt mot kaffebarene når… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Velkommen til Det Norske Magasinets JULI/AUGUST-utgave 2024!

Jeg har møtt mange nordmenn i de elleve årene vi har bodd i Andalucía, spesielt etter at jeg startet som redaktør i Det Norske Magasinet. Helt siden mitt aller første intervju for magasinet med Judith, skandinavenes favoritt-hårfrisør i Calahonda, har jeg møtt sjømannsprester med og uten krage, eiendomsmeglere og eiendomsinvestorer, barnefamilier og helsearbeidere. Hvis jeg […]

Prisøkning på utleieboliger overstiger prisøkningen på salgsboliger

Renteoppgang og økninger i kostnader for boliglånsfinansiering har kjølt ned tempoet på boligsalg i Málaga. Den siste rapporten fra eiendomskonsulentfirmaet Gesvalt med tall fra andre kvartalet av 2024, konkluderer at boligverdien (som for tiden handles for gjennomsnittlig €2489/m2) er 1,8… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Andalucías mest ettertraktede strender for boligkjøp

Hver dag vurderer stadig flere utlendinger og spanjoler fra andre regioner mulighetene til å kjøpe en bolig ved Andalucías strender, og fire av regionens provinser med kystlinje har noen av de mest ettertraktede strendene for boligkjøpere i landet ifølge eiendomsplattformen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

NYTT FRA DEN NORSKE KIRKEN

Stengt kirke i august Sjømannskirken vil være stengt i store deler av august måned. Siste åpningsdag blir søndag 28. juli og første åpningsdag etter stengingen blir søndag 25. august, med gudstjeneste kl. 12. Kick-off på kirka fredag 6. september!Vi har den store glede av å invitere alle familier, barn, unge, studenter og voksne, gamle og […]

Málaga CF

JAAAAAAAA!  Våre helter i Málaga CF klarte det vi lengtet etter og håpet på: Opprykk til LaLiga 2!Spillere, trenere, støtteapparat, administrasjon etc. etc. skal ha all ære av opprykket. MEN vi mener det fantastiske publikummet med las málaguistas i spissen har en stor del av æren for dette. Tenk et gjennomsnitt på 23 000 tilskuere […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.