Månedsmagasinet på Costa del Sol

Debatt om boligmangelen

Helgens store protestmarsj i Málaga har for alvor fått liv i debatten om dagens seriøse boligmangel på hele Costa del Sol. Politikerne forklarer og forsvarer seg, mens byggherrene nå legger klare tall og løsningsforslag på bordet.  “I flere år har… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fortsatt god utvikling i sysselsettingen

Det skapes alltid nye stillinger om sommeren, men i år har det blitt skapt flere jobber enn noensinne. Siden påske har sysselsettingen gått oppover, og tendensen fortsetter uten stopp på Costa del Sol. Sist måned ble det skapt 2900 nye… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Her finner man Solkystens rimeligste ferieboliger

Å leie en ferieleilighet i Málaga-provinsen i august måned kan koste opptil €3000 per uke. Turistleilighetene i provinsen har allerede nesten 70 % belegg for sommeren med reservasjoner gjort to måneder i forveien. Av denne grunn har feieutleieplattformen Holidu utarbeidet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Helsesentrene med nye sommeråpningstider

Som vanlig i sommersesongen, har helsesentre og helseklinikker i Málaga-provinsen endret åpningstidene sine. Kunngjørelsen fra Junta de Andalucía på helgen opplyste at de reduserte åpningstidene vil vare fra mandag 1. juli til den 13. september for å passe på at «innbyggere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hunder jobber som livreddere i Torre del Mar

Strendene i Torre del Mar er i sommer stedet for et banebrytende initiativ i regionen som fanger både innbyggernes og turisters oppmerksomhet – MresQ-programmet hvor redningstjenestens hundeenhet (U.C.E) innlemmes i livredningsarbeidet på strendene.  Å bruke hunder i livredning har allerede… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Chipiona – vakrest i Cádiz-bukten?

Shhhh …Nå skal vi fortelle deg en hemmelighet som vi egentlig bør holde for oss selv. For i virkeligheten er den hvite fiskerbyen Chipiona noe man bør holde hemmelig og nyte i egoistisk stillhet. Nå ja, stillhet og stillhet …… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

La Urracas kjøkken: Kyllingtagine

I år 711 e.Kr. startet et over 800-års arabisk styre over den iberiske halvøya. Denne epoken, som varte fra det 8. til det 15. århundre, etterlot seg en rik arv som fortsatt er synlig i arkitekturen, kunsten, språket og kulturen i moderne Spania. Storslåtte Alhambra i Granada og den imponerende Mezquita i Córdoba, som begge […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.