Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nytt politisk parti ser dagens lys

Kommunalvalget i mai blir bare innledningen til et langt valgår. Til høsten er det nemlig parlamentsvalg. Her får de stemmeberettigede mulighet for å sette kryss ved et nytt parti som lanseres rett før påske. Partiet heter SUMAR og bak står… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny markedshall til Fuengirola

Den har vært planlagt lenge, men nå tyder alt på at Fuengirola får en ny markedshall. Bystyret med ordfører Ana Mula i spissen har nettopp presentert et ambisiøst prosjekt på en omfattende renovering av det nåværende MercaCentro som ligger ved… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Estepona feirer XII Ruta de la Tapa

Gastronomien feires på mange helger i årets første måneder og nå kommer turen til Estepona. På kommende helg, 24.–26. mars, feirer man her den 12. årgangen av tapasruten XII Ruta de la Tapa.   Det gastronomiske arrangementet er en del av Estepona… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mange ofre for husokkupanter ender med psykiske plager

Situasjonen i Spania har blitt så utbredt at ofre for husokkupanter (eller okupas som de heter på spansk) nå har gått sammen og etablert interesseorganisasjoner som støtter deres sak. En av organisasjonene er den landsdekkende nettplattformen www.leyantiocupas.com som hjelper ofre for husokkupasjon med blant… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Costa del Sol blir ‘Mekka’ for mega musikkfestivaler 

Málaga-provinsen og Costa del Sol blir sommerens turistdestinasjon nummer én med mer besøkende enn før pandemien. Gjenvinningen av turistene ses på alle områder, også på musikkfronten hvor musikkfestivalarrangører forventer et rekordår. Hvert år kommer flere og flere til Costa del Sol… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Meglerspalten: Er Idealista.com likeverdig med Hemnet.se?

På slutten av 2020 kjøpte et svensk fond Idealista – den spanske boligportalen som de fleste skandinaver sikkert har hørt snakk om. Mange av våre henvendelser kommer akkurat gjennom denne nettportalen. Det er selvfølgelig veldig positivt at markedsføringen fungerer og har nådd ut, men hvor bra er faktisk siden når det gjelder oppdaterte objekter, priser […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.