Månedsmagasinet på Costa del Sol
Våravslutning på Lauro Golf

Våravslutning på Lauro Golf

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

alt

19. april avsluttet Los Vikingos vårsesongen 2009 på Lauro Golf. Banen er lokalisert i innlandet, mellom Alhaurin de la Torre og Alhaurin el Grande. Den ligger i et naturskjønt område der man ikke blir forstyrret av utenforstående støy. Banen ble tegnet av Folco Nardi, har 18 hull og åpnet i 1992. I 2003 tegnet Benitez ytterligere 9 hull hvor alle har fått navn etter berømte tyrefektere og banditter. Dermed består banen i dag av 27 hull hvor man kan kombinere de tre 9-hulls sløyfene etter behov. Flere av de 9 nyeste hullene ligger svært nær hverandre. Dermed blir man spillende mot hverandre, og det er sjelden man hører FORE så mange ganger på en bane uten at man vet om det kommer fra fairway´en på høyre eller venstre side.
Været var meget bra under hele runden. 48 spillere deltok, og vi spilte hullene fra 10 til 18 på den gamle banen og de 9 nye hullene som har nummer fra 19 til 27. Totallengde fra gul tee var 5771 meter. Så vel tees, fairways og green´er var i perfekt stand, og det ble en meget fin golfopplevelse.
Spilleformen denne gangen var Stableford lagspill med 4 spillere. Det ble ført et lagkort etter følgende regler:
Fra hull 1 til 6: Alle 4 score summeres. Fra hull 7 til 12: 3 beste score summeres. Fra hull 13 til 18: 2 beste score summeres. Nok en morsom og sosial form for konkurranse fra vår kreative turneringskomité. Premieutdelingen foregikk under stor stemning i klubbhusets hyggelige patio.

Vinnerlaget fikk 113 poeng og bestod av:
Knut Johansen
Tove Glasø
WillyHoff
Liv Nybø

Nærmest flagget på par 3 hull ble vunnet av følgende personer:
 

Hull Damer Herrer
11 Gunn Øvergaard Roger Waage
14 Ingen Ole Kibsgaard
21 Ingen Jan Svabø
26 Jorun Lie Edvard Riisøen

Da er vårsesongen for Los Vikingos over i år. Medlemmene ser allerede fram til en fin høstsesong der vi skal spille på noen meget attraktive og nye baner.

Av Arne Lie

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet