Månedsmagasinet på Costa del Sol
Utvidelsen av Hospital Costa del Sol fremskyndes

Utvidelsen av Hospital Costa del Sol fremskyndes

Junta de Andalucía kommer til å fremskynde behandlingen av kontrakten for den lenge forventede jobben med å fullføre utvidelsen av Costa del Sol-sykehuset i Marbella. 

Budsjettet for fullføringen av jobben som har stått stille i de siste ti årene, blir på 75 millioner euro. I summen inngår også en total renovering av den eksisterende delen av sykehuset.

Ombyggingen omfatter renovering av poliklinikkene og den kirurgiske fløyen, utvidelse av tjenestetilbudet, og øket antall sengeplasser og konsultasjonsrom.

”Vi vil ta et sykehus som er på randen til kollaps og gjøre det om til et senter for det 21. århundre”, sier Juanma Moreno, presidenten for Junta de Andalucía, og fortsetter: ”Vi tror at det er viktig at gjøre denne investeringen en gang for alle. Det er et område som har sett stor befolkningsvekst, en enorm tilstrømning av utenlandske innbyggere og en dramatisk effekt av turisme.”

Jobben med å utvide Costa del Sol sykehuset ble påbegynt i 2007. Tre år senere ble arbeidet stoppet på grunn av en konflikt med byggefirmaet som påtok seg oppdraget.

(Kilde: Diario SUR)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.