Månedsmagasinet på Costa del Sol
Utgangsforbudet forlenget

Som forventet var det et bredt flertall for å forlenge det nåværende portforbudet med ytterligere 15 dager i det spanske parlamentet torsdag morgen. Dermed gjelder forbudet frem til 26. april. Statsminister Pedro Sanchéz har allerede gjort det klart at portforbudet vil vare enda lenger, men at regjeringen håper å kunne løsne litt på forbudet mot slutten av måneden. Det avhenger selvfølgelig av utviklingen når det gjelder coronaviruset og anbefalingene fra helsevesenet.

Under spesielle sikkerhetstiltak gjenopptas arbeidet fra mandag i industrien, samt bygg- og anleggssektoren. I bransjer som ikke har stengt helt skal man fortsatt jobbe hjemmefra. I detaljhandelen er matbutikker, apotek og tobakkskiosker de eneste som har lov til å holde åpent.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.