Månedsmagasinet på Costa del Sol
Torremolinos nesten Covid-19-fri

Torremolinos nesten Covid-19-fri

Utviklingen i smittetallene for Covid-19 svinger sterkt i Spania – også på Costa del Sol. Men spesielt i Torremolinos kan man være fornøyd med utviklingen. Kommunen har siden nyttår hørt til de kommunene med færrest smittede, og nå er smittetallene nede på 43 smittede pr. 100 000 innbyggere. Med Torremolinos’ ca. 70 000 innbyggere, betyr det at det i dag er bare 30 registrerte med Covid-19 smitte i byen.

Generelt sett går utviklingen den riktige veien i Málaga-provinsen. Málaga by er nede på 101, og Marbella kommune har falt til 240 smittede per 100 000 innbyggere. Det er allikevel bekymring flere steder, bl.a. hos Junta de Andalucía. Samlet registrerer Andalucía i dag ca. 1000 nye smittede om dagen, hvilket er en fordobling i forhold til siste uke. Nettopp derfor forventes det at myndighetene ikke vil lempe vesentlig på de nåværende restriksjonene før etter påske.

(Kilde: Diario SUR)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.