Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spis sunn mat i hverdagen med en matkasse

Spis sunn mat i hverdagen med en matkasse

ADVERTORIAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Å spise sunt henger ofte sammen med å spise variert – og det kan være vanskelig i en travel og hektisk hverdag, hvor overskuddet ikke er til å finne. Først skal det legges en matplan med sunne og næringsrike middager, så skal det handles og bæres matvarer, og før man kommer til selve matlagingen, er lufta gått ut av ballongen. Det er nok også derfor matkasser raskt er blitt enormt populære hos mange nordmenn, som gjerne vil spise sunt, men som kanskje har vanskeligheter ved å finne tiden til det.

Heldigvis kan en matkasse være svaret på dine problematikker, når du prøver å innlemme sunnere og mer varierte spisevaner til hverdag. Med de lekre matkassene fra HelloFresh slipper du for å finne på nye retter selv, og du trenger hverken å slepe varer hjem eller styre med planlegging og innkjøp.

Ferske råvarer levert på døren

Med en matkasse fra HelloFresh kan du hver eneste uke få middagen brakt direkte til hoveddøren din – eller i hvert fall de ingrediensene du skal bruke for å kunne lage gode måltider helt fra bunnen. Matkassen inneholder nemlig en rekke deilige, ferske ingredienser, samt noen spennende oppskrifter på sunne retter, som du helt enkelt selv kan lage.

Du trenger bare åpne kassen og tilberede maten selv, da alle retter og råvarer er nøye utvalgt på forhånd. Du kan både lage maten alene eller som en hyggelig fellesaktivitet for hele familien – uansett hva blir middagen forvandlet til en ren fornøyelse. Besøk HelloFresh nettstedet her, hvis du er interessert i å lese mer.

Digg mat og god samvittighet

Det kan kanskje føles som en smule kongelig å få alle matvarene levert til døren, men du har ikke den minste grunn til å skamme deg, hvis du kjøper matkasser fra HelloFresh. Ikke nok med at maten er sunn, den er også klimavennlig og bæredyktig. Eksempelvis er ingrediensene perfekt porsjonert, som fører til både enklere tilberedning, men ikke minst også mindre matsvinn.

I tillegg blir den tradisjonelle forsyningskjede fra produsent til middagsbordet ditt forenklet, når det er færre mellommenn – det betyr ganske enkelt at både CO-avtrykket og matsvinn forminskes. Ingrediensene i matkassene stammer også utelukkende fra de beste produsentene. Lokale råvarer og høy kvalitet prioriteres, så maten i kassen ikke har reist tusenvis av kilometer for å lande på middagsbordet ditt.

Velg kassen som er tilpasset deg

Alle familier er selvfølgelig ikke like. Derfor er det viktig at en god matkasse ikke er “one size fits all”, men som i stedet kan tilpasses til den individuelle smak og behov.

Lurer du på hvilken matkasse som passer til din familie? Hos HelloFresh kan du velge om matkassen din skal være familievennlig, vegetarisk, raskt og enkelt å lage, kalorismart, inneholde fisk og grønnsaker, eller bare en klassisk modell med litt av alt. Du kan dessuten se ukemenyen på forhånd, hvis du er i tvil om hvilke oppskrifter du skal velge.

I tillegg kan du for eksempel selv tilpasse matkassen til antallet av personer som det skal lages mat til, samt hvor mange kasser du vil motta – på den måten står du ikke plutselig med mer mat enn du selv kan spise.

En oversiktlig og lett hverdagsløsning

Med andre ord forenkler en matkasse veien til sunn, nærende og variert middagskost i hverdagen. Lange handlelister og uendelige turer på butikken slipper du for, og den sparte tid og energi kan brukes til andre gjøremål og gleder.

Det er superlett å komme i gang. Start med å klikke deg inn og bestill din første kasse, og så er du allerede godt i gang. Deretter får du en matkasse på døren, som er fylt med oppskrifter og ferske ingredienser, klar til at du kan lage noen gode måltider. Hos HelloFresh er det dessuten ingen bindingsperiode, så du kan alltid melde deg av igjen, hvis du ombestemmer deg.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet