Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spar strømkostnader – tross prisøkning

Spar strømkostnader – tross prisøkning

Nå fra årsskiftet stiger prisen på strøm i hele Spania, men forbrukerorganisasjonene har allerede sjekket de nye tariffene og kommer med gode tips til hvordan du som forbruker kan spare betydelige beløp på strømregningen. Det er to tidsrom i døgnet hvor du kan spare opptil 50 prosent på strøm. Det er i timene fra kl. 22.00 og frem til midnatt, samt de tidlige morgentimene frem til kl. 08.00. Dette forutsetter at man via strømleverandøren sin velger en tariff som skiller mellom dag- og nattpriser.

Hvis man kan sette på vaskemaskinen i de ‘billige’ timene, vil det kun koste halvparten ifølge landets forbrukerorganisasjoner. Hvis du ønsker å unngå kjedelige overraskelser bør du ikke bruke for mye strøm i timene fra kl. 9.00 til 14.00, eller fra kl. 18.00 til 22.00. En husholdning i Spania har i dag et årlig strømforbruk på 655 euro.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.