Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spansk regjering irritert på utenlandske medier

Spansk regjering irritert på utenlandske medier

Den spanske regjeringen er lei av å bli feilsitert av flere utenlandske medier – særlig de franske og britiske mediene. De har flere ganger publisert nyheter om at den spanske sentralregjeringen forbereder seg på et nytt stort lockdown den 18. september. Kildene er to anonyme medlemmer av den spanske kongressen. Igjen denne uken har dette budskapet blitt slått til bakken av Fernando Simón, helseministerens høyre hånd og leder av myndighetenes innsats under Covid-19 krisen. ”Jeg kan ikke forstå intensjonene med å spre denne type uriktige nyheter. Et nytt nasjonalt lockdown har aldri vært på tale. Det er absolutt ikke aktuelt. Bare nye restriksjoner og små, lokale lockdown, som vi allerede er klar over, kan bli aktuelle.”

Det er ikke første gang at regjeringen har måttet korrigere utenlandske medier i deres nyhetsformidling under Covid-19 krisen.   

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.