Månedsmagasinet på Costa del Sol
Salg av luksusboliger stiger i Marbella

Salg av luksusboliger stiger i Marbella

På tross av vanskelige tider mange steder, klarer boligmarkedet seg tilsynelatende godt – iallfall når det gjelder salget av luksusboliger i Marbella. Eiendomsmegleren Panorama melder om stabile priser og en stigning i boligsalg denne sommeren på 13 prosent i forhold til sist sommer. 

”Vi antar at den internasjonale turismen i år har falt med 50 prosent, men interessen for luksusboliger er intakt. Det samme gjelder troen på fremtiden i Marbella og omegn,” lyder det i en pressemelding fra Panorama Properties, som har operert i Marbella i 50 år. Med luksusboliger forstås boliger som koster over 800.000 euro. Eiendomsmegleren bekrefter at stigningen i salg også gjelder de såkalte super luksusboligene, hvor prisnivået begynner på rundt fem millioner euro.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.