Månedsmagasinet på Costa del Sol
Priser for orkideer-sti og padde-sti i Málaga-provinsen

Priser for orkideer-sti og padde-sti i Málaga-provinsen

I den siste uken utdelte den spanske sammenslutning av kommuner og provinser (FEMP) priser til to prosjekter som kombinerer gåturer, miljøutdannelse og miljøbeskyttelse i Málaga-provinsen. Begge initiativene er tilknyttet Gran Senda de Málaga vandresti. Det første initiativet fra Jimera de Líbar er ‘Los caminos de las orquideas’ (orkideenes sti) – en gåtur hvor man kan se mange av områdets forskjellige orkideer, og hvor det også finnes informasjon om disse. Det andre prosjektet handler om forbedring av leveforholdene til padder i Villanueva del Rosario, og for å øke bevisstheten om arten og deres natur. Rådet for miljø, turisme og klimaendringer, Cristóbal Ortega, mottok prisene i Madrid. 

I forbindelse med tildelingen understrekte Ortega at Gran Senda de Málaga ikke bare viser provinsens varierte natur, men også fremmer naturturisme og skaper bevissthet om natur og naturarv.

(Kilde: malaga.es)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.