Månedsmagasinet på Costa del Sol
Museo Ralli i Marbella åpner igjen

Museo Ralli i Marbella åpner igjen

Ralli-museet i Marbella skulle feire sitt 20-års jubileum i fjor, men ble som alt annet tvunget til å stenge på grunn av Covid-19-pandemien. Nå har museet åpnet igjen og ønsker alle velkommen. Alle hensyn med hensyn til smittevern pga Covid-19 er selvsagt ivaretatt. Av nyheter kan nevnes en utstilling på den første salen med verker av latinamerikansk og europeisk kunst i den permanente utstillingen. «Disse kunstverkene bryter med fordommene rundt samtidskunst, fordi de er veldig intuitive,» forklarer museets kurator, Silvia Sánches. Sánches fremhever også utstillingen av ​​moderne kunst fra Oaxaca – «en blanding av avant garde, myte og tradisjon. Mange av de store kunstverkene i lyse farger gir en sterk assosiasjon til Mexico og viser Oaxacas kultur på ulike nivåer”. Museet viser også for øyeblikket en midlertidig kunstutstilling av Marc Chagall. Senere, fra den 2. juni, begynner ‘Movimiento Espartaco’, med verker av flere kunstnere, som Ricardo Carpani, Mario Mollari og Juan Manuel Sánchez. Og i november feires Roberto Matta med ‘Matta. Mellem verdener ‘.

Ralli-museet i Marbella er et av mange i verden som tilhører Harry Recanati Foundation,  en ideell organisasjon som åpner sine dører for at offentligheten skal få kjennskap til moderne, latinamerikansk kunst. Samlingene er blant de mest prestisjefylte i verden. Museet i Marbella åpnet i 2000. Du finner museet i Urb. Coral Beach (mellom Puerto Banús og Marbella). Åpningstider tir-lør. Kl. 10-15 (også i påskeuken). Gratis adgang. Mer info på www.rallimuseums.com.

(Kilde: Sur In English og rallimuseums.com)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.