Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga CF: Knallstart på sesongen

Málaga CF: Knallstart på sesongen

Vårt favorittlag Málaga CF har hatt en meget bra start på sesongen med flere seire og flere mål enn vi kan huske. Nedrykket til 3. nivå har sjokkert hele klubben og har fått alle til å skjerpe seg.

Mye har skjedd i forberedelsene til sesongen, fra trenere og støtteapparat til mange nye spillere. Nye motstandere skal kartlegges og analyseres samt at klubben må skape en positiv og offensiv holdning ovenfor tilhengere, publikum, media o. a. I tillegg til at alle samarbeidspartnere og sponsorer må motiveres til å bli med videre. Laget er i fint driv, og i det fjerne vinker opprykk, heder og ære og andre fagre drømmer.

Men hvem skal ha den største æren for dette?

Vi mener at den store støtten og oppslutningen fra det brede publikum skal ha den største æren så langt. Mellom 15 000 og 20 000 har kjøpt sesongkort. Og med den fantastiske superfansen Málaguistas i spissen vil laget bli løftet frem av et nærmest fulltallig publikum på hjemmebane. Men det er ikke bare snakk om på La Rosaleda. Vi har allerede sett over 2000 Málaga CF-fans følge sine helter på bortebane!

Og Peña Oso Polar følger opp

Vi har mistet noen medlemmer, men nye har kommet til, og vi er faktisk flere medlemmer enn i fjor. Vi er også trofaste. Flott!

Og hva med Málaga CF?

Det meldes om hardt arbeid i alle ledd. Organisasjonen har flere prosjekter, flere baner, utvikling av akademiet og flere andre aktiviteter i gang.

Bredden i klubben er imponerende. Og ikke minst satsningen på kvinnefotballen bærer frukter. Málaga CF har nå et damelag som kjemper hardt for seiere og målet er opprykk i sin serie.

Men hvordan det går med eierskap til klubben, juridiske spørsmål, rettssaker etc. vet vi ingenting om så langt. Vi håper og tror at alt løser ser til klubbens beste og at vi er på vei oppover og snart skal spille mot store gutta igjen.

Vamos, Málaga

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.