Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds Corner: Lysere tider for alle Málaga CF tilhengere

Arilds Corner: Lysere tider for alle Málaga CF tilhengere

Del

Etter en litt treg start, har endelig laget fått det for seg at de ikke skal tape. Laget har gått fra seier til seier, med en liten uavgjort innimellom og ligger i tet-sjiktet på tabellen. Det vi kanskje savner, er noen brakseire med mange mål, men det kommer.

Nå er det igjen morsomt å gå på La Rosaleda. Superfansen Málaguistas holder koken oppe i samfulle 90 minutter, akkompagnert av et publikum på mer enn 25 000. Tilhengerne følger også opp laget på bortebane og støtter laget til nye seire. – Dette tegner bra!

Også Spania satser på Málaga og La Rosaleda

VM i fotball skal i 2030 spilles i Spania, Portugal og Marokko, og det spanske fotballforbundet har valgt ut La Rosaleda som én av arenaene som det skal spilles kamper på. Det foreligger allerede planer for utbygging med plass til ca. 50 000 tilskuere. Det blir spennende å se hvordan Málagas storstue vil se ut når dette gigantarrangementet starter.

Vi i Peña Oso Polar har også lysere tider

Medlemsmassen øker stadig, og vi har hatt en utfordring med å skaffe alle interesserte billetter. På siste hjemmekamp i oktober var alle billettene utsolgt. Kapasiteten på stadion er 30 000.

Oppmøtet før kampen på vår faste pit-stop utenfor stadion markerer seg med fullt langbord og stormende jubel, og vi nyter i fulle drag den positive stemningen som er rundt Málaga CF for tiden.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.